Kao glavna ulica u dubrovačkoj staroj gradskoj jezgri, Stradun je jedno od najpopularnijih mjesta za šetnju, ali i mjesto na kojem se mogu vidjeti izvrsne street style kombinacije, naročito s dolaskom sunčanijih i malo toplijih dana.

Galerija

Na Stradunu nastaju i vrlo upečatljive fotografije, a jedan veseli sunčani trenutak ovjekovječio je dubrovački fotograf. Snimio je zgodnu mladu ženu dok je šetala ulicom, a lice joj je krasio široki osmijeh. Glavna zvijezda njezina street stylea bio je ružičasti kaput duljine do koljena. Kaput lagano naglašenih ramena ima pojas za vezanje oko struka te lijepo ističe žensku figuru.

Street style kombinacije u Dubrovniku - 7 Foto: Tonci Plazibat/Cropix

Ispod kaputa mogla se vidjeti crna majica uz koju je nosila tamnoplave traperice bootcut kroja. Uz takve traperice koje se šire u lagani trapez izvrsno pristaje obuća s potpeticom, a odabir šarmantne street stylerice bile su crne čizme s debelom blok-petom i metalnim detaljem na vrhu.

"Vruća ružičasta": Trendi boja koja je osvojila modni svijet - i neke poznate muškarce

"Lavica" iz centra Zagreba: Dokaz da su obične crne hlače i čizmice čarape top-kombinacija

Sjajno se uklopila i crna torbica modne kuće Michael Kors, model naziva Ginny s ukrasnim detaljem u obliku resa i zlatnim lancem. Još malo neodoljivih ružičastih tonova dama sa Straduna dodala je s ružem za usne i lakom za nokte u jarkoj nijansi fuksije, dok su sunčane naočale šarenih okvira dodatno razigrale njezinu modnu kombinaciju.

Street style kombinacije u Dubrovniku - 4 Foto: Tonci Plazibat/Cropix