Protiv ljetnih vrućina borimo se i prikladnim odabirom odjeće i obuće, a ugodni, lagani materijali svakako su prioritet. Jedno savršeno ljetno street style izdanje pokazala je plavokosa dama iz Šibenika koja je gradom prošetala u lepršavoj dugačkoj haljini.

Galerija

Šibenska street stylerica nosi maksi haljinu iz trgovine Zara s tankim naramenicama i širokog kroja koji osigurava maksimalnu udobnost i nesputanost. Haljina baby plave nijanse izrađena je od sto posto liocela, jednog od najboljih materijala za vrućine.

Modna izdanja u Šibeniku - 6 Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Liocel se dobiva obradom celuloze iz drveta te poboljšava kvalitetu pamuka, manje se gužva, jako je lagan, nježan i ugodan za kožu. S obzirom na to da upija više vlage i odvodi toplinu od tijela, savršen je za ljetne vrućine.

Šibenska street stylerica nosi maksi haljinu iz Zare - 2 Foto: www.zara.com

Uz to, ovakav model haljine idealan je izbor kada se želim osjećati kao da nemamo ništa na sebi.

I u ovu modnu kombinaciju izvrsno su se uklopile anatomske natikače brenda Birkenstock, model Arizona s dva deblja remena. Mnoge dame obožavaju ih nositi upravo zbog njihove udobnosti i anatomskog dizajna, koji pruža dobru potporu stopalu te olakšava dugo hodanje i stajanje.

Šibenska street stylerica nosi natikače brenda Birkenstock Foto: www.spartoo.com.hr

Street style za šetnju Šibenikom dugokosa ljepotica upotpunila je okruglim zlatnim naušnicama i četvrtastom crnom torbicom koju je nosila u ruci.

Druga izdanja ulične mode iz Šibenika pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Modna izdanja u Šibeniku - 3 Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Heklane hlače su tako dobre! Prošetala je zagrebačkom špicom i servirala pravu modnu poslasticu

U kombinaciji trudnice iz centra Zagreba dominira uska haljina, ali i natikače su za pet plus