Lijepo vrijeme na Badnjak Splićani i njihovi gosti iskoristili su za šetnju gradom. Centar Splita i ovoga je puta izgledao poput prave modne piste, a dame su nosile zanimljive odjevne kombinacije.

Galerija

Tople čizme podstavljene umjetnim krznom nezaobilazan su dio garderobe u hladnijem dijelu godine. Potvrđuju to i prizori snimljeni ovoga vikenda u sunčanom Splitu.

Da se krznene čizme uistinu nose i na splitskim ulicama dokazale su dvije šik dame iz centra grada koje su privukle pažnju fotografa svojim modnom kombinacijom.

Čizme podstavljene umjetnim krznom nose se i na rivi Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Jedna mlada dama odabrala je model gležnjača u bež boji podstavljen umjetnim krznom koji je popularizirao australski brend Ugg, dok se druga odlučila za niske crne čizme na vezanje okruglog kalupa po uzoru na Moon Boot.

Ovaj tip čizama sjajno se kombinira za dnevne prilike uz hlače skinny kroja, duge lepršave suknje, ali i pripijene haljine.

Mlade dame iz centra Splita u skladnim kombinacijama Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Bež gležnjače bile su sjajna nadopuna mini haljini i baloneru, a crne čizmice odlično su se uklopile uz uske hlače od vinila, crnu dolčevitu, strukirani kaput i francusku kapu.

Od 175 kuna: 10 čizama za zimu u kojima vam neće biti hladno

Najlonke brinete iz centra Zagreba zbog kojih i minica pada u drugi plan

Obje djevojke prednost su dale klasičnim komadima u crnoj i bež boji u kojima žene uvijek izgledaju elegantno i dotjerano.

Izdanja su podigle upečatljivim torbicama, ručnim satom i pokojim decentnim komadom nakita, a cijelu modnu priču zaokružile su sunčanim naočalama.

Ugg gležnjače, 1100 kn Foto: Internetske stranice proizvođača