Lijepo vrijeme na Badnjak Splićani i njihovi gosti iskoristili su za šetnju gradom. Centar Splita i ovoga je puta izgledao poput prave modne piste, a dame su nosile zanimljive odjevne kombinacije.

Galerija Prijateljice iz Splita privlačile su poglede svojim modnim odabirom Čizme podstavljene umjetnim krznom nose se i na rivi Mlade dame iz centra Splita u skladnim kombinacijama +0 Ugg gležnjače, 1100 kn

Tople čizme podstavljene umjetnim krznom nezaobilazan su dio garderobe u hladnijem dijelu godine. Potvrđuju to i prizori snimljeni ovoga vikenda u sunčanom Splitu.

Da se krznene čizme uistinu nose i na splitskim ulicama dokazale su dvije šik dame iz centra grada koje su privukle pažnju fotografa svojim modnom kombinacijom.

Čizme podstavljene umjetnim krznom nose se i na rivi Čizme podstavljene umjetnim krznom nose se i na rivi (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Jedna mlada dama odabrala je model gležnjača u bež boji podstavljen umjetnim krznom koji je popularizirao australski brend Ugg, dok se druga odlučila za niske crne čizme na vezanje okruglog kalupa po uzoru na Moon Boot.

Ovaj tip čizama sjajno se kombinira za dnevne prilike uz hlače skinny kroja, duge lepršave suknje, ali i pripijene haljine.

Mlade dame iz centra Splita u skladnim kombinacijama Mlade dame iz centra Splita u skladnim kombinacijama (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Bež gležnjače bile su sjajna nadopuna mini haljini i baloneru, a crne čizmice odlično su se uklopile uz uske hlače od vinila, crnu dolčevitu, strukirani kaput i francusku kapu.

Od 175 kuna: 10 čizama za zimu u kojima vam neće biti hladno Čizme podstavljene umjetnim krznom popularan su izbor u prosincu CCC čizme, 298,90 kn Ego čizme, 175 kn +7 H&M čizme, 452 kn

Najlonke brinete iz centra Zagreba zbog kojih i minica pada u drugi plan Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 1 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 3 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 2 +5 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 5

Obje djevojke prednost su dale klasičnim komadima u crnoj i bež boji u kojima žene uvijek izgledaju elegantno i dotjerano.

Izdanja su podigle upečatljivim torbicama, ručnim satom i pokojim decentnim komadom nakita, a cijelu modnu priču zaokružile su sunčanim naočalama.

Ugg gležnjače, 1100 kn Ugg gležnjače, 1100 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju