S kalendarskim početkom proljeća i službeno smo se riješili debelih zimskih komada i sada možemo uživati u laganijim odjevnim komadima kojih smo se već i zaželjeli. Još ćemo malo pričekati da temperature postanu prave proljetne, a u skladu s tim prijelaznim razdobljem biramo i street style kombinacije.

Pokazale su to i dame koje su ovaj vikend prošetale središtem Zagreba kada je vrijeme bilo baš idealno za laganije proljetne kapute i jakne. Kožnata jakna jedan je od tih proljetnih klasika koji obožavamo, a "kožnjak" nosi i prezgodna djevojka koju smo zamijetili dok je prolazila zagrebačkim Cvjetnim trgom.

Za svoj street style odabrala je crnu kožnatu jaknu do struka kombinirajući je uz uske crne hlače s malim rasporom na kraju nogavica i robusniji, takozvani chunky model tenisica s debelim đonom, a ta dva modna komada odličan su spoj ako želimo noge učiniti dužima i vitkijima.

Ljepotica iz Zagreba u Zarinoj suknji koja odiše senzualnošću

Za završni dojam zgodna street stylerica dodala je efektan šešir krem boje, sunčane naočale trendi okruglih okvira te crnu torbicu s krznom i metalnim detaljima.

Trendi model: Dama sa špice u minici savršenoj za službeni oproštaj od zime

Brineta iz Zadra: Najpoželjnija haljina ovoga proljeća koja voli ženske obline

U fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete još street style inspiracije iz centra Zagreba pa ne propustite pogledati kakve nam odjevne stilove donosi početak proljeća.