Napokon smo dočekali toplije vrijeme, a s dolaskom stabilnih sunčanih dana iz ormara smo izvadili laganije odjevne komade. To uključuje i mnogima omiljene "slip" suknje koje su postale stalan gost street style kombinacija.

Galerija Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Dalile Turk +0 Street style kombinacija Dalile Turk

Modni znalci "slip" haljine smatraju najsenzualnijim odjevnim komadom u ženskom ormaru. S obzirom na to da zapravo potječe od negližea i spavaćica, nije ni čudo što toliko odiše senzualnošću.

Isto, zapravo, vrijedi i za "slip" suknje. Njih bismo mogli nazvati najsenzualnijim modelom suknji, a s tim će se sigurno složiti njihove obožavateljice.

Među njima je i Dalila Turk čije odjevne kombinacije možete pratiti na službenom Instagram profilu.

Street style kombinacija Dalile Turk "Slip" suknje u svestrane te funkcioniraju u ležernim i svečanim varijantama (Foto: Slaven Janđel)

Ova ljepotica prošetala je zagrebačkim Trgom žrtava fašizma u fantastičnom izdanju koje je prštalo zaraznom proljetnom energijom.

Suknju komercijalnog modnog brenda Zara u nježnoj pastelnoj nijansi kombinirala je s tankom jarko narančastom dolčevitom i štiklama.

Zarina zelena hit-torbica sa zlatnim lancem dodatno je bojom začinila kombinaciju koju je mlada dama mudro zaokružila svevremenskim balonerom klasičnog kroja u neutralnoj nijansi.

Street style kombinacija Dalile Turk Sjajna proljetna kombinacija u kojoj vlada "slip" suknja (Foto: Slaven Janđel)

Ako svojoj garderobi želite dodati jednu suknju, a ne znate koji biste model odabrali, neka to bude upravo "slip" suknja koja je uistinu svestrana. Sjajno će funkcionirati u ležernijim dnevnim varijantama uz tenisice i traper jaknu, a to koliko dobro može izgledati u svečanijim kombinacijama bespotrebno je više isticati.

Vole je i slavne dame koje je također nose u raznim prigodama pa je tako Meghan Markle svoju odjenula za službeni posjet kanadskoj ambasadi u Londonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju