Kada bi vas netko upitao koji je to klasični odjevni komad među najpopularnijim u ženskim street style kombinacijama s četiri najveća tjedna mode, što biste odgovorili? Mnogi bi instinktivno prvo pomislili na haljine ili suknje.

Galerija

Međutim, kada pažljivije promotrite izdanja modnih influenserica, primijetit ćete jedan vrlo jednostavan komad, ultimativni ležerni klasik koji se tako dobro spaja i s elegantnijim odjevnim predmetima.

T-shirt u street style kombinacijama - 11 Foto: Profimedia/Shutterstock

To je obična majica kratkih rukava. Dobar stari T-shirt nekad je bio rezerviran isključivo za kombinacije sportske prirode ili ležerna izdanja s trapericama, a onda su ga trendseterice pretvorile u komad koji se može nositi uz baš sve.

30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice

S njime su zamijenile klasične bluze i košulje pa je tako T-shirt postao savršen par i glamuroznim suknjama i elegantnim odijelima. Odavno nije ništa neobično vidjeti običnu majicu kratkih rukava ispod haljine ili u kombinaciji sa šljokičastim štiklama.

T-shirt u street style kombinacijama - 13 Foto: Profimedia/Shutterstock

T-shirt je jednostavno postao nezaobilazan dio našeg ormara koji se uz malo domišljatosti može uvrstiti čak i u elegantnija izdanja, pogotovo ako ih nadogradimo efektnim nakitom poput, primjerice, statement ogrlice ili dugačkih lančića.

T-shirt u street style kombinacijama - 2 Foto: Profimedia/Shutterstock

U svakom slučaju, T-shirt je uvijek in, a kako ga kombiniraju posjetiteljice tjedana mode, provjerite u našoj galeriji.

T-shirt u street style kombinacijama - 10 Foto: Profimedia/Shutterstock

Modna inspiracija: 30 zagrebačkih street style izdanja stvorenih za posao