Koliko puta pripremate kombinaciju za posao i pomislite kako više ne znate što biste odjenuli? Kao modna inspiracija mogu nam poslužiti i zagrebačka street style izdanja. Na ulicama glavnog grada Hrvatske viđamo razne kombinacije, a neke od njih idealne su upravo za odlazak na posao.

Galerija Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 2 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 3 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 4 +23 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 5

Svako radno mjesto ima svoj kodeks odijevanja. Postoje poslovi na kojima je unaprijed određeno kakvu će odjeću nositi zaposlenici - uniforme, radna odijela i ostalo.

Odijevanje ovisi i o prirodi posla. Profesorica tjelesnog odgoja na svojim će satovima nositi sportsku odjeću poput trenirke koja je, primjerice, gotovo nezamisliv komad za rad u nekoj klasičnoj korporaciji.

Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 1 Ležerna izdanja za posao (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mnoga radna mjesta danas dozvoljavaju i vrlo ležeran stajling pa većina na posao bez problema može doći u trapericama, običnoj majici i tenisicama.

Pogledajte modele obuće koji su zavladali proljetnim kombinacijama na zagrebačkoj špici Street style izdanja iz Zagreba - 7 Street style izdanja iz Zagreba - 11 Street style izdanja iz Zagreba - 4 +7 Street style izdanja iz Zagreba - 3

Kodeks klasičnog poslovnog odijevanja nalaže da biramo primjerene odjevne komade klasičnih krojeva, neutralne i ne previše upadljive boje.

Kada je u pitanju ženska moda, haljine su jedan od najzastupljenijih komada u poslovnoj garderobi, s naglaskom na decentne i umjerene modele.Slijedi ih kombinacija suknje i košulje ili bluze, a zatim razne varijante s hlačama.

Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 19 Street style kombinacije kao modna inspiracija za poslovna izdanja (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zavirite u našu galeriju i razgledajte 30 street style izdanja sa zagrebačke špice te pronađite inspiraciju za svoje buduće poslovne kombinacije.

Modna inspiracija: Pogledajte kakve modele suknji nose dame od Zagreba do Dubrovnika Suknje od trapera trenutačno su najpopularniji model Splitska street style izdanje u suknjama - 2 Zadarsko street style izdanje u suknji od trapera +11 Zagrebačka street style izdanja sa suknjama - 7

Pogledajte kako dame na hrvatskim ulicama kombiniraju omiljene sakoe Splitsko street style izdanje Splitsko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje +12 Zagrebačko street style izdanje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju