Amerikanka Ronda Rousey u ovom trenutku najpoznatije je žensko lice iz svijeta borilačkih sportova. UFC (Ultimate Fighting Championship) prvakinja i bivša judašica pojavila se na naslovnici australskog Men's Fitness magazina i izazvala pravu pomutnju

Američka sportašica Ronda Rousey niže uspjeh za uspjehom, a sada je ušla u povijest kao prva žena koja se pojavila na naslovnici jednog australskog muškog fitness magazina. Njezino lice krasi novi broj Men's Fitness magazina uz provokativno pitanje postavljeno čitateljima: 'Mislite da ste jaki?'.

Magazin je do sada na naslovnicu stavljao isključivo muškarce pa je ova odluka razljutila mnoge frajere koji su pohitali na društvene mreže kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo, a većina njih smatra kako joj nije mjesto u muškom magazinu.

'Nema ništa čudno u tome da je ona/on na naslovnici s obzirom na to da je sastavljena od 99 posto testosterona i 1 posto estrogena', 'ionako izgleda kao muškarac' samo su neki u nizu pogrdnih komentara na Rondin račun.

S druge strane, žene su ovu odluku dočekale isključivo s odobravanjem i smatraju kako se ovime samo odaje priznanje sjajnoj sportašici. Ovo je pravo rušenje granica koje su muškarci nametnuli i odlična poruka svim mladim djevojkama kojima je Ronda uzor, poručila je jedna od njih.

Ronda je nekada bila profesionalna judašica i 2008. godine osvojila brončanu medalju na Olimpijskim igrama. Nakon prelaska u Ultimate Fight počela je nizati uspjehe i do sada nikada nije poražena u svojoj kategoriji.

Zahvaljujući atraktivnom izgledu zamijetili su je i holivudski producenti pa je do sada glumila u nekoliko uspješnih blockbustera. Kritikama na svoj račun uopće se ne zamara, potpuno ih ignorira i nezaustavljivo grabi prema naprijed.