Najpoznatija regionalna modna blogerica i influenserica, Tamara Kalinić, bila je jedna od gošći na premijeri filma "Triangle of Sadness" redatelja Rubena Östlunda koja se održala u sklopu 75. izdanja Filmskog festivala u Cannesu.

Galerija

Tamari ovo nije prvo pojavljivanje na najprestižnijem međunarodnom filmskom festivalu. Prošle godine plijenila je pažnju na slavnoj kanskoj promenadi odjevena u žutu toaletu modne kuće Oscar de la Renta koju je nosila na premijeri filma "France".

Tamara Kalinić u haljini Oscar de la Renta 2021. godine u Cannesu Foto: Profimedia

Za premijeru drame "Les Intranquilles" koja se također održala u Cannesu prošle godine, odjenula je srebrnu haljinu Tonyja Warda inspiriranu sirenama.

Tamara Kalinić u haljini Tonyja Warda 2021. godine u Cannesu Foto: Profimedia

Ove godine povjerenje je poklonila modnoj kući Elie Saab. Željela sam nešto šik i bezvremenski, napisala je Tamara na svom službenom profilu na Instagramu uz fotografiju svog čarobnog modnog izdanja.

Tamara Kalinić u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu Foto: Profimedia

Iako se zbog igre svjetlosti može činiti kako je u pitanju žuta haljina, na stranici modne kuće piše kako je u pitanju zelena nijansa pod nazivom "green sheen".

Haljina modne kuće Elie Saab iz RTW kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Foto: Elie Saab

Haljina s dubokim V-izrezom napravljena je od tila te ukrašena blještavim šljokicama i perlama. U originalu je kreacija u struku stegnuta s pripadajućim tankim remenom ukrašenim zlatnom kopčom, ali Tamara je ovaj dodatak izostavila iz svog izdanja.

Tamara Kalinić odabrala je nakit draguljarske kuće Pomellato za kansku premijeru Foto: Profimedia

Važnu ulogu u njezinom izdanju igra i nakit. Tamara je nosila komade luksuzne talijanske draguljarske kuće Pomellato. Efektnu ogrlicu i narukvicu u obliku lanca spojila je s okruglim visećim naušnicama i dva blještava prstena.

Zavirite u našu galeriju i provjerite koje su još slavne dame za pojavljivanje na ovogodišnjem Filmskog festivalu u Cannesu odabrale Saabovu kreaciju.

Nieves Alvarez u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu Foto: Profimedia