Najpoznatija regionalna modna blogerica i influenserica, Tamara Kalinić, bila je jedna od gošći na premijeri filma "Triangle of Sadness" redatelja Rubena Östlunda koja se održala u sklopu 75. izdanja Filmskog festivala u Cannesu.

Galerija Tamara Kalinić u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu Haljina modne kuće Elie Saab iz RTW kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Haljina modne kuće Elie Saab iz RTW kolekcije za proljeće/ljeto 2022. +8 Tamara Kalinić u haljini Oscar de la Renta 2021. godine u Cannesu

Tamari ovo nije prvo pojavljivanje na najprestižnijem međunarodnom filmskom festivalu. Prošle godine plijenila je pažnju na slavnoj kanskoj promenadi odjevena u žutu toaletu modne kuće Oscar de la Renta koju je nosila na premijeri filma "France".

Tamara Kalinić u haljini Oscar de la Renta 2021. godine u Cannesu Tamara Kalinić u haljini Oscar de la Renta 2021. godine u Cannesu (Foto: Profimedia)

Za premijeru drame "Les Intranquilles" koja se također održala u Cannesu prošle godine, odjenula je srebrnu haljinu Tonyja Warda inspiriranu sirenama.

Tamara Kalinić u haljini Tonyja Warda 2021. godine u Cannesu Tamara Kalinić u haljini Tonyja Warda 2021. godine u Cannesu (Foto: Profimedia)

Ove godine povjerenje je poklonila modnoj kući Elie Saab. Željela sam nešto šik i bezvremenski, napisala je Tamara na svom službenom profilu na Instagramu uz fotografiju svog čarobnog modnog izdanja.

Tamara Kalinić u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu Tamara Kalinić u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu (Foto: Profimedia)

Iako se zbog igre svjetlosti može činiti kako je u pitanju žuta haljina, na stranici modne kuće piše kako je u pitanju zelena nijansa pod nazivom "green sheen".

Haljina modne kuće Elie Saab iz RTW kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Haljina modne kuće Elie Saab iz RTW kolekcije za proljeće/ljeto 2022. (Foto: Elie Saab)

Haljina s dubokim V-izrezom napravljena je od tila te ukrašena blještavim šljokicama i perlama. U originalu je kreacija u struku stegnuta s pripadajućim tankim remenom ukrašenim zlatnom kopčom, ali Tamara je ovaj dodatak izostavila iz svog izdanja.

Tamara Kalinić odabrala je nakit draguljarske kuće Pomellato za kansku premijeru Tamara Kalinić odabrala je nakit draguljarske kuće Pomellato za kansku premijeru (Foto: Profimedia)

Važnu ulogu u njezinom izdanju igra i nakit. Tamara je nosila komade luksuzne talijanske draguljarske kuće Pomellato. Efektnu ogrlicu i narukvicu u obliku lanca spojila je s okruglim visećim naušnicama i dva blještava prstena.

Zavirite u našu galeriju i provjerite koje su još slavne dame za pojavljivanje na ovogodišnjem Filmskog festivalu u Cannesu odabrale Saabovu kreaciju.

Nieves Alvarez u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu Nieves Alvarez u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju