Vjenčani buket Elizabete Ružić, zaručnice poznatog Baby Lasagane, svojim izgledom i odabirom cvijeća odražava strastvenu ljubavnu priču koja ih povezuje.

Baby Lasagna: Mladoženja u izdanju koje spaja rock'n'roll i eleganciju

Buket je dominantno sastavljen od crnih i bordo tonova koji evociraju strast, duboku emociju i senzualnost, dok se poneki svjetliji naglasci stapaju s crnom teksturom, dodajući notu sofisticirane mistike.

Elizabeta je za ovaj važan trenutak odabrala cvijeće koje zrači elegancijom, poput tamnocrvenih božura i drugih sezonskih cvjetova koji savršeno pristaju u hladnije, jesensko okruženje ceremonije.

Buket je vezan dugom tamnocrvenom vrpcom od baršuna koja elegantno pada, dodajući dodatnu dozu dramatičnosti i krećući se s njom u svakom koraku.

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 Foto: Pixsell

Izbor cvjetova i boja u buketu oslikava Elizabetinu hrabrost da prigrli nekonvencionalne estetske izbore i jasno se istakne.

Kombinacija baršunastih i tamnijih tonova pruža suptilan kontrast s njezinom bijelom vjenčanicom, ističući buket kao upečatljiv detalj koji lijepo nadopunjuje retro vjenčanicu gospođe Baby Lasagne.

Na simboličkoj razini, ovaj buket prenosi snažnu poruku – dubinu, intenzitet i autentičnost ljubavi koju Elizabeta i Baby Lasagna dijele.

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Foto: Pixsell

Baby Lasagna: Mladoženja u izdanju koje spaja rock'n'roll i eleganciju

Vjenčali se Baby Lasagna i Elizabeta: Upečatljiva vjenčanica i buket mladenke koja uvijek fura svoj stil