"Koga to zanima?" Najčešći komentar ispod članaka o Hani Huljić i Petru Graši otkako je u listopadu 2021. godine otkrivena njihova veza. Dragi čitatelji, vas zanima. Znamo to zahvaljujući alatima za praćenje čitanosti koji pregore svaki put kad objavimo neki tekst o trenutno naj(ne)popularnijem paru u našoj zemlji.

Ne lažimo se, sve nas zanima. Gledano iz klasičnog šoubiz kuta, ova veza prava je poslastica. Televisa presenta. Obožavani pjevač prekida dugogodišnju vezu s jednako uspješnom kolegicom i započinje novu s 14-godina mlađom kćeri svog bliskog prijatelja i suradnika, ujedno i estradne legende. Iako, zapravo, pojma nema o njihovim odnosima, javnost im je odmah namijenila uloge u ovoj telenoveli.

Najgore su prošle Danijela i Hana. Prva je hrvatska Jennifer Aniston, ostavljena patnica koja htjela ili ne htjela sada postaje dio svakog razgovora o bračnom paru Grašo, bez obzira na to što mirno živi svoj život bez javnog spominjanja bivšeg partnera i njegove nove odabranice.

Danijela može dati 100 intervjua o tome koliko se preporodila nakon prekida, ali uvijek će se naći netko pametniji, tko je poznaje bolje nego ona samu sebe, i komentirati da joj se u očima vidi kako još pati za bivšim.

Hana je dobila ulogu razaračice veze koja je jedva dočekala priliku da uleti Graši i skući se s njim. U komentarima na društvenim mrežama pišu se kompletne analize karaktera samozatajne žene koju do listopada 2021. mnogi ne bi ni prepoznali na cesti koliko se rijetko pojavljivala u medijima.

Prema nekima Hana nije djelovala dovoljno sretno na fotografijama. Izgleda da postoji pravilnik o tome koliko sretna žena mora biti četiri dana nakon carskog reza.

Ni barba Tonči nije pošteđen pa se tako priča da pater familias medijima plaća ove silne članke o kćeri i zetu. To je drugi najpopularniji komentar ispod tekstova o Hani i Petru: Koliko vas Huljić plaća za ovo? Ni lipe. 

Javne osobe u teoriji moraju biti spremne na eksponiranje, pogotovo ako priroda njihova posla zahtijeva redovitu prisutnost u medijima. To ne znači da će svi u jednakoj mjeri dijeliti svoju intimu niti je to njihova dužnost, ali moraju se nositi s interesom javnosti.

Ima puno gorih stvari od teksta o lepršavoj haljini koju je Hana nosila prilikom izlaska iz bolnice. Primjerice, zlobni i zajedljivi komentari anonimaca na njezin račun o tome kako se vlastita sreća ne gradi na tuđoj nesreći, napisani u trenutku kad novopečena majka doma nosi svoju bebu.

Po nekima nije djelovala dovoljno sretno na fotografijama. Izgleda da postoji pravilnik o tome koliko sretna žena mora biti četiri dana nakon carskog reza.

Danijela može dati 100 intervjua o tome koliko se preporodila nakon prekida, ali uvijek će se naći netko pametniji, tko je poznaje bolje nego ona samu sebe, i komentirati da joj se u očima vidi kako još pati za bivšim.

U istom košu su i preispitivanja budućnosti njihova braka zbog toga što Grašo nije osobno došao po Hanu s nekim precijenjenim cvijećem jer je poznato da se ljubav muškarca prema svojoj ženi i djetetu mjeri po veličini buketa i osmijeha s kojim muškarac pozira pred bolnicom držeći bebu u naručju.

Hana Huljić Grašo: Romantična haljina s volanima za izlazak iz rodilišta s kćerkicom Albom Gipsofile i bijele ruže: Vjenčani buket Hane Huljić stvoren za romantičarke

Da se kojim slučajem i ukazao tamo, bio bi optužen za privlačenje pažnje i stvaranje cirkusa. Mogli su to obaviti bez pompe, što je nije čekao u automobilu ili ostao doma, gle kako se naslikavaju, trljaju Danijeli sol na ranu… Tako bi nekako glasili komentari onih koje Hana i Petar uopće ne zanimaju, ali ipak ih zanimaju dovoljno da ih neprestano komentiraju u javnom prostoru.