Romantičan, vintage stajling Hane Huljić privlači pažnju pomno biranim detaljima, a mladenkinoj lepršavoj, veseloj i jednostavnoj osobnosti savršeno pristaje i buket koji je odabrala za svoj dan. Za vjenčani buket Hana je izabrala dvije vrste cvijeća i ukrasnu travu u nježnom proljetno-ljetnom stilu.

Veći buket bogat je gipsofilom, a tu su i bijele ruže različitih veličina te ukrasna trava lagurus ovatus poznata i kao zečji rep koja je decentno zaokružila vjenčani buket Hane Huljić.

Cvjetovi gipsofile najčešće su bijeli i upravo je zato ova biljka omiljen gost vjenčanih buketa i svadbenih sala. Iako nema raskošne cvjetove, gipsofila, kod nas poznata kao sadarka i šlajer, osvaja svojom nenametljivom ljepotom i ljupkošću. Ljubiteljice tradicije često biraju bukete u potpunosti napravljene od gipsofile, boho mladenke od nje izrađuju vjenčiće, a s obzirom na to da ima vrlo minimalističke cvjetove vole je i dame koje preferiraju moderniji izričaj.

Dobro podnosi sušenje pa je se često koristi i kao ukras u suhim aranžmanima. U suhom i svježem obliku također je pogodna za ukrašavanje svadbenih stolova, sala i crkve.

Sviđa li vam se vjenčani buket Hane Huljić?

glasova:

Kraljica cvijeća ruža svojom će se ljepotom i mirisom istaknuti u svakom buketu te se gotovo uvijek odabire za posebne prilike kada svečanost i važnost trenutka želimo naglasiti i cvijećem.

Simbol je ljubavi i romantike, pogotovo crvena ruža, no jednako zanosno izgledaju i one u ružičastoj, žutoj, narančastoj, boji breskve, itd. Bijele ruže česte su u vjenčanim buketima, kako je izabrala i Hana Huljić. Bijela, između ostalog, označava novi početak pa je i tu simbolika biranja bijelih ruža za vjenčani buket.

Slika nije dostupna I nakon bijeloga - bijelo: Druga haljina Hane Huljić koja ističe trudnički trbuščić

Slika nije dostupna Hana Huljić: Vjenčanica koja razotkriva ramena te ističe ženstvenu siluetu mladenke

Ukrasna trava lagurus ovatus poznata i kao zečji rep pripada porodici Poaceae. Dekorativnost ove biljke je u delikatnim, mekanim ovalnim klasovima, nalik zečjem repiću, po čemu je trava i dobila ime. Cvijet je u početku nježne zelene boje, pa kasnije prelazi u bež nijansu. Karakteristična je za mediteranska područja, a njezini klasovi posebno lijepo izgledaju dok se elegantno njišu na ljetnom povjetarcu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju