Hana Huljić Grašo napustila je rodilište s kćerkicom Albom, a društvo joj je pravila majka Vjekoslava Huljić.

Galerija Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 4 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 2 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 1 +0 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu

Za izlazak iz bolnice novopečena mama odjenula je lepršavu višebojnu haljinu. Gornji dio romantične ljetne haljine krasi veliki volan, dok se tanke bretele vežu u mašnu. Haljina stegnuta u struku blago se širi u donjem dijelu.

Svoju kovrčavu plavu kosu Hana je zavezala u ležernu punđu.

Uz nju je na svakom koraku bila mama Vjekoslava koja je po kći i unuku stigla u zelenoj haljini na tanke bretele koja prati liniju tijela.

Podsjetimo, Hana je djevojčicu rodila u nedjelju carskim rezom.

Djevojčica ima tri kilograma, mama i beba se dobro osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana, rekla je nakon poroda za DNEVNIK.HR Martina Podgorski, voditeljica odnosa s javnošću Petra Graše.

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo postali su roditelji djevojčice Stigla je "račica": Najvažnije karakteristike znaka u kojem je rođena kći Hane Huljić Grašo

Hana Huljić i Petar Grašo Alba: Posebno značenje imena koje će Hana Huljić i Petar Grašo dati kćerkici

Ponosni roditelji djevojčici su dali ime Alba koje je poprilično unikatno i neočekivano za naše podneblje. Latinskog je podrijetla i dolazi od riječi albus (bijelo, svijetlo). Posebno lijepo značenje ovo ime nosi u talijanskom i španjolskom jeziku - zora i izlazak sunca.

Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 2 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 2 (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači u crkvi svetog Dominika u Splitu pred članovima najuže obitelji i prijatelja.

Hana je na veliki dan blistala u dugoj bijeloj vjenčanici s halter ovratnikom nadahnutoj pedesetim godinama prošlog stoljeća splitskog brenda Arileo, a kasnije se presvukla u jednostavnu elegantnu haljinu koja prati liniju tijela, dužine malo do iznad koljena, koju također potpisuje brend Arileo.

Par je uzvanicima na svadbi otkrio spol bebe, odnosno da će na početku srpnja na svijet stići njihova djevojčica, a u svibnju je u javnost procurila i informacija da će se djevojčica zvati Alba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju