Bijele tenisice najčešći su izbor dama u ljetnim mjesecima, ali u hladnijem dijelu godine. Ovaj podatak ne čudi ako je poznato da se jednostavni kožnati modeli u bijeloj boji mogu kombinirati – uz sve. Izgledat će lijepo uz traperice, lepršave suknje i haljine.

Galerija

Za sve one kojima je dosadila bijela (i crna) boja, modna jesen donosi brojna iznenađenja. U ponudi hrvatskih trgovina i popularnih webshopova nalazi se mnoštvo modela upečatljivih boja i uzoraka u kojima je nemoguće ne privući pažnju.

Na raspolaganju vam je sve od tenisica u pastelnim nijansama plave, zelene i ružičaste boje, pa do metalik modela koji izgledaju kao da su umočeni u tekuće zlatno i srebro.

Rodea, Sketchers tenisice, 94,95 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Leopardov uzorak obilježit će nadolazeću sezonu – on ne krasi samo ženstvene bluze, suknje i haljine, već i tenisice iz novih kolekcija. Odvažnije dame birat će upravo modele s leopardovim uzorkom.

Izbor osebujnijih tenisica koje se prodaju po cijeni od 20 do 95 eura, a koje će se nositi ove jeseni pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

House tenisice, 29,99 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Svi ih nose: 15 modela traperica koje nećete skidati sa sebe cijelu jesen

15 bijelih košulja i bluza u kojima ćete provesti jesen, a posebno dobro izgledaju s trapericama