Svaki brend teži biti relevantan svojoj zajednici, a kada taj cilj kontinuirano ostvaruje četiri desetljeća – riječ je o prekrasnom uspjehu.

 

 Dijeljenje pozitivnih iskustava s jednog 'reda' obiteljskog stabla na drugi, posebno kada brend djeluje u industriji koja od njega zahtijeva da u kontinuitetu zadovoljava najstrože standarde kvalitete, diktirane od renomiranih međunarodnih institucija - najveće je moguće postignuće i neoboriva potvrda kvalitete.

Ako jučer (21.12.) niste stigli odigrati naš kviz, učinite to danas (22.12.) klikom na donju sliku. Čitateljicu ili čitatelja s najbržim točnim odgovorima opet darujemo poklon paketom Becutan.

Prati nas u najemotivnijim trenucima

Becutan – prva asocijacija na spomen „mirisa djetinjstva“ omiljen je brend proizvoda za njegu bebine i dječje kože. Brend koji već desetljećima održava visoku razinu povjerenja i dosljednosti u svijesti svojih potrošača i koji je od svog osnutka do danas prodao više od 250.000.000,00 proizvoda!
Becutan je brend snažno isprepleten obiteljskim vrijednostima, poput tradicije, kontinuiteta, dosljednosti i povjerenja, a iza njega su godine i godine u kojima svoju publiku prati u njihovim najljepšim, najdražim i najemotivnijim trenucima.

PR

Jeste li znali?

... da danas (subota, 22.12.2018.), od 10.30 do 15.30, uz Ledeni park na Tomislavcu, Becutan organizira svoje već tradicionalno druženje s mališanima i roditeljima, uz pregršt zabavnih igara, iznenađenja i nagrada? Ne propustite pet sati zanimljivog i bogatog programa pod nazivom „Putovanje u Becutanovo snježno kraljevstvo“ koji će, kao i prošle godine, voditi Marijana Batinić i Luka Nižetić! Već oko 11h Luka će vas zagrijati s nekoliko prigodnih pjesama 

Vidimo se!

Dobitnica Becutanovog paketa za uspješno odigran kviz 21.12. je MAJA JELINIĆ. Čestitamo!

Dobitnica Becutanovog paketa za uspješno odigran kviz 22.12. je ZDRAVKA PAVKOVIĆ. Čestitamo!