Svaki brend teži biti relevantan svojoj zajednici, a kada taj cilj kontinuirano ostvaruje četiri desetljeća – riječ je o prekrasnom uspjehu.

 

 Dijeljenje pozitivnih iskustava s jednog 'reda' obiteljskog stabla na drugi, posebno kada brend djeluje u industriji koja od njega zahtijeva da u kontinuitetu zadovoljava najstrože standarde kvalitete, diktirane od renomiranih međunarodnih institucija - najveće je moguće postignuće i neoboriva potvrda kvalitete.

Ako jučer (21.12.) niste stigli odigrati naš kviz, učinite to danas (22.12.) klikom na donju sliku. Čitateljicu ili čitatelja s najbržim točnim odgovorima opet darujemo poklon paketom Becutan.

Prati nas u najemotivnijim trenucima

Becutan – prva asocijacija na spomen „mirisa djetinjstva“ omiljen je brend proizvoda za njegu bebine i dječje kože. Brend koji već desetljećima održava visoku razinu povjerenja i dosljednosti u svijesti svojih potrošača i koji je od svog osnutka do danas prodao više od 250.000.000,00 proizvoda!
Becutan je brend snažno isprepleten obiteljskim vrijednostima, poput tradicije, kontinuiteta, dosljednosti i povjerenja, a iza njega su godine i godine u kojima svoju publiku prati u njihovim najljepšim, najdražim i najemotivnijim trenucima.

PR PR

Jeste li znali?

... da danas (subota, 22.12.2018.), od 10.30 do 15.30, uz Ledeni park na Tomislavcu, Becutan organizira svoje već tradicionalno druženje s mališanima i roditeljima, uz pregršt zabavnih igara, iznenađenja i nagrada? Ne propustite pet sati zanimljivog i bogatog programa pod nazivom „Putovanje u Becutanovo snježno kraljevstvo“ koji će, kao i prošle godine, voditi Marijana Batinić i Luka Nižetić! Već oko 11h Luka će vas zagrijati s nekoliko prigodnih pjesama 

Vidimo se!

Dobitnica Becutanovog paketa za uspješno odigran kviz 21.12. je MAJA JELINIĆ. Čestitamo!

Dobitnica Becutanovog paketa za uspješno odigran kviz 22.12. je ZDRAVKA PAVKOVIĆ. Čestitamo!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju