Mnogi građani iskoristili su lijepo vrijeme za šetnju centrom Zagreba, a među njima je bila i Tia Jurčić, kći hrvatskog ekonomskog stručnjaka, profesora i političara Ljube Jurčića

Galerija

Prognostičari najavljuju veliku promjenu vremena i pad temperatura uz kišu pa su mnogi građani Zagreba iskoristili posljednje zrake sunca prije najavljenog pogoršanja za šetnju centrom.
Tia je modernu kombinaciju upotpunula tradicionalnim nakitom Foto: Slaven Janđel

Među brojnim pripadnicama ljepšeg spola koje su gradom prošetale svoje street style kombinacije bila je i Tia Jurčić.

Zgodna brineta istaknula se na zagrebačkog špici svojim damskim izdanjem sastavljenim od svijetlih pletenih hlača, pulovera, prsluka stegnutog u struku plavim remenom i popularnim modelom torbe modne kuće Celine pod nazivom "Phantom" u žutoj boji.

Zanimljivo je kako ovo moderno izdanje upotpunila jednim tradicionalnim komadom nakita. Konavoske naušnice poznate i kao verižice sjajno su se uklopile u njezinu odjevnu kombinaciju.

S obzirom na to da je tradicijski hrvatski nakit uglavnom zanemaren na račun modernih izvedbi, ovo je vrlo pohvalan odabir. Verižice obožava i jordanska kraljica Rania koja se od njih ne odvaja godinama, a nosila ih je i tijekom gostovanja u talk showu Oprah Winfrey.

Verižice obožava i jordanska kraljica Rania Foto: Getty Images

Izgleda da je stiglo vrijeme da opet zavirimo u stare kutije za nakit naših majki i baka u kojima se sigurno skriva neki poseban i upečatljiv modni dodatak.
Konavoske verižice ZAKS Foto: ZAKS