Mnogi građani iskoristili su lijepo vrijeme za šetnju centrom Zagreba, a među njima je bila i Tia Jurčić, kći hrvatskog ekonomskog stručnjaka, profesora i političara Ljube Jurčića

Galerija Tia Jurčić Mamić na zagrebačkoj Špici Tia je modernu kombinaciju upotpunula tradicionalnim nakitom Konavoske verižice ZAKS +2 Verižice obožava i jordanska kraljica Rania Prognostičari najavljuju veliku promjenu vremena i pad temperatura uz kišu pa su mnogi građani Zagreba iskoristili posljednje zrake sunca prije najavljenog pogoršanja za šetnju centrom.
Tia je modernu kombinaciju upotpunula tradicionalnim nakitom Tia je modernu kombinaciju upotpunula tradicionalnim nakitom (Foto: Slaven Janđel)
Među brojnim pripadnicama ljepšeg spola koje su gradom prošetale svoje street style kombinacije bila je i Tia Jurčić.

Zgodna brineta istaknula se na zagrebačkog špici svojim damskim izdanjem sastavljenim od svijetlih pletenih hlača, pulovera, prsluka stegnutog u struku plavim remenom i popularnim modelom torbe modne kuće Celine pod nazivom "Phantom" u žutoj boji.

Zanimljivo je kako ovo moderno izdanje upotpunila jednim tradicionalnim komadom nakita. Konavoske naušnice poznate i kao verižice sjajno su se uklopile u njezinu odjevnu kombinaciju.

S obzirom na to da je tradicijski hrvatski nakit uglavnom zanemaren na račun modernih izvedbi, ovo je vrlo pohvalan odabir. Verižice obožava i jordanska kraljica Rania koja se od njih ne odvaja godinama, a nosila ih je i tijekom gostovanja u talk showu Oprah Winfrey.
Verižice obožava i jordanska kraljica Rania Verižice obožava i jordanska kraljica Rania Foto: Getty Images
Izgleda da je stiglo vrijeme da opet zavirimo u stare kutije za nakit naših majki i baka u kojima se sigurno skriva neki poseban i upečatljiv modni dodatak.
Konavoske verižice ZAKS Konavoske verižice ZAKS Foto: ZAKS

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju