Velika Zlatna Arena za najbolji film 70. Pulskog filmskog festivala dodijeljena je u subotu navečer filmu "Veće od traume", redateljice Vedrane Pribačić, producentice i scenaristice Mirte Puhlovski dok je nagrada "Zlatna vrata Pule" za najbolji hrvatski film po ocjeni publike dodijeljena filmu "Cvrčak i mravica" redatelja Luke Rukavine.

Galerija

Zlatna Arena za najbolju glavnu žensku ulogu pripala je Tihani Lazović Trifunović za ulogu Tine u filmu "Samo kad se smijem" redateljice Vanje Juranić dok je za najbolju glavnu mušku ulogu Zlatna Arena uručena Goranu Markoviću za ulogu Damira u filmu "Sigurno mjesto".

Tihana je na dodjelu stigla u toliko puta dokazano dobroj kombinaciji koja u modnom svijetu gotovo da i nema konkurenciju.

Nosila je, naime, malu crnu haljinu, jednostavan, a tako dobar i bezvremenski odjevni komad koji se nosi u svim prilikama, od onih dnevnih do najsvečanijih.

Glumica je odabrala mini haljinu brenda Hugo jednostavnog kroja s debljim naramenicama, prorezom na trbuhu i malim prorezom na dnu.

Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu Foto: Srecko Niketic/Pixsell

Kombinaciju koju baš jednostavnost čini efektnom upotpunila je crnim sandalala s tankim remenčićem na prednjem dijelu i oko gležnja.. Raspuštena kosa oblikovana u valove bila je točka na "i" izdanju kojem je nemoguće pronaći manu.

Ljepotica iz Zagreba dokazala da "nepoželjna" ljetna haljina izgleda fantastično

Crne haljine na sniženju: 15 modela koje ćete sigurno iznositi već od 13 eura

O maloj crnoj temi govorili smo i u videoserijalu Dreskod, a savjete stilista Marka Grubnića možete pogledati u nastavku. (Hina/M.B.)