Velika Zlatna Arena za najbolji film 70. Pulskog filmskog festivala dodijeljena je u subotu navečer filmu "Veće od traume", redateljice Vedrane Pribačić, producentice i scenaristice Mirte Puhlovski dok je nagrada "Zlatna vrata Pule" za najbolji hrvatski film po ocjeni publike dodijeljena filmu "Cvrčak i mravica" redatelja Luke Rukavine.

Galerija Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu Svečana dodjela nagrada 70. Pulskog filmskog festivala +1 Svečana dodjela nagrada 70. Pulskog filmskog festivala

Zlatna Arena za najbolju glavnu žensku ulogu pripala je Tihani Lazović Trifunović za ulogu Tine u filmu "Samo kad se smijem" redateljice Vanje Juranić dok je za najbolju glavnu mušku ulogu Zlatna Arena uručena Goranu Markoviću za ulogu Damira u filmu "Sigurno mjesto".

Tihana je na dodjelu stigla u toliko puta dokazano dobroj kombinaciji koja u modnom svijetu gotovo da i nema konkurenciju.

Nosila je, naime, malu crnu haljinu, jednostavan, a tako dobar i bezvremenski odjevni komad koji se nosi u svim prilikama, od onih dnevnih do najsvečanijih.

Glumica je odabrala mini haljinu brenda Hugo jednostavnog kroja s debljim naramenicama, prorezom na trbuhu i malim prorezom na dnu.

Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Kombinaciju koju baš jednostavnost čini efektnom upotpunila je crnim sandalala s tankim remenčićem na prednjem dijelu i oko gležnja.. Raspuštena kosa oblikovana u valove bila je točka na "i" izdanju kojem je nemoguće pronaći manu.

Ljepotica iz Zagreba dokazala da "nepoželjna" ljetna haljina izgleda fantastično Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici +4 Crne haljine na zagrebačkoj špici

Crne haljine na sniženju: 15 modela koje ćete sigurno iznositi već od 13 eura Crne haljine nose se i u ljetnim mjesecima H&M, snižena s 44,99 na 25,99 eura C&A, snižena s 35,99 na 29,99 eura +12 Massimo Dutti, snižena sa 69,95 na 49,95 eura

O maloj crnoj temi govorili smo i u videoserijalu Dreskod, a savjete stilista Marka Grubnića možete pogledati u nastavku. (Hina/M.B.)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju