Na zagrebačkoj špici viđamo uistinu raznolike modele haljina. Domaće ljubiteljice mode svakodnevno u centru grada pokažu i trendovske modele i one klasične kojima se uvijek rado vraćamo. S obzirom na to da smo sada u ljetnoj sezoni, na ulicama Zagreba prevladavaju otvorenije haljine te razni lepršavi modeli.

Galerija Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici +4 Crne haljine na zagrebačkoj špici

Bijele haljine čest su prizor tijekom velikih vrućina jer se mnogi drže pravila kako je svijetla odjeća ugodnija za nošenje, ali to ne znači da su dame zaboravile na jedan bezvremenski favorit.

Naravno, to je crna haljina. Često smo pisali o svestranosti ovog kultnog odjevnog komada napominjući kako je stvoren za baš sve modne sezone.

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Mala crna haljina je vječni komad, nosiva u svim kombinacijama"

Dokazuje to i naša današnja street style zvijezda koja je umjesto bijelog ili pak šarenog modela odabrala upravo crni. Pritom je pokazala koliko dobro ova (uvjetno rečeno) nepoželjna ljetna haljina zapravo izgleda u ljetnim street style kombinacijama.

Ljepotica iz Zagreba u odličnoj ljetnoj crnoj haljini Ljepotica iz Zagreba u odličnoj ljetnoj crnoj haljini (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tamnokosa ljepotica nosila je model brenda H&M užeg kroja, s naramenicama i prednjim prorezom te ga kombinirala sa smeđim natikačama ravnog potplata. Haljina je napravljena od mješavine lana i pamuka pa je definitivno prikladna za nošenje na vrućinama.

H&M, 25,99 EUR H&M, 25,99 EUR (Foto: H&M)

I bijela boja pojavila se u njezinu izdanju, ali samo kao detalj na efektoj torbi kojom je zaokružila svoju kombinaciju.

U našoj galeriji pogledajte još crnih haljina sa zagrabačke špice i inspirirajte se za svoja nova modna izdanja.

Bijela boja kao detalj na torbi Bijela boja kao detalj na torbi (Foto: Josip Moler/Cropix)

Što se nosilo na zagrebačkoj špici prije desetak godina? Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 1 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 2 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 3 +11 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 4

Modna inspiracija: 30 zagrebačkih street style izdanja stvorenih za posao Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 2 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 3 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 4 +23 Zagrebačka street style izdanja stvorena za posao - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju