Stiglo nam je najavljeno zahlađenje, vrijeme je pravo jesensko, a sezona toplih kaputa i jakni je otvorena! Klasični modeli kaputa uvijek su nepogrešivi izbor u sezoni jesen/zima, a jedan takav vrlo nosivi i lijepi kaput pronašli smo u trgovini Primark.

Galerija

Ovaj topli, udobni kaput laganog oversized kroja ima dvostruko kopčanje na jedan gumb, veću kragnu, dva koso krojena džepa te je dužine do ispod koljena. Može se nositi u apsolutno svim kombinacijama, a zbog svojeg jednostavnog, klasičnog dizajna bit će izvrstan dodatak garderobi bez obzira na stil odijevanja.

Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 5 Foto: www.primark.com

Kaput dolazi u tri boje: krem, ružičastoj i maslinasto zelenoj te u pet veličina. Ljubiteljima pop-kulture svidjet će se i informacija da je ovaj divan komad dio kolekcije brenda Primark nastale u suradnji s pjevačicom Ritom Orom. Kolekcija Rita Ora X Primark lansirana je u rujnu, a donosi trendi odjevne komade i obuću po pristupačnim cijenama, nosive od jutra do mraka.

Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 2 Foto: www.primark.com

Cijena ovoga kaputa koji bi lako mogao postati jesenski hit iznosi 47 eura, ali izgledom i dizajnom mogao bi proći i kao skuplji dizajnerski komad.

Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 3 Foto: www.primark.com

Imate li ih u ormaru? Pet komada za koje vam nitko nikad neće reći da su izašli iz mode