Stiglo nam je najavljeno zahlađenje, vrijeme je pravo jesensko, a sezona toplih kaputa i jakni je otvorena! Klasični modeli kaputa uvijek su nepogrešivi izbor u sezoni jesen/zima, a jedan takav vrlo nosivi i lijepi kaput pronašli smo u trgovini Primark.

Galerija Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 8 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 5 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 6 +5 Primark, 47 eura

Ovaj topli, udobni kaput laganog oversized kroja ima dvostruko kopčanje na jedan gumb, veću kragnu, dva koso krojena džepa te je dužine do ispod koljena. Može se nositi u apsolutno svim kombinacijama, a zbog svojeg jednostavnog, klasičnog dizajna bit će izvrstan dodatak garderobi bez obzira na stil odijevanja.

Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 5 Topli kaput iz Primarka osvaja svojim lijepim, lagano oversized dizajnom (Foto: www.primark.com)

Kaput dolazi u tri boje: krem, ružičastoj i maslinasto zelenoj te u pet veličina. Ljubiteljima pop-kulture svidjet će se i informacija da je ovaj divan komad dio kolekcije brenda Primark nastale u suradnji s pjevačicom Ritom Orom. Kolekcija Rita Ora X Primark lansirana je u rujnu, a donosi trendi odjevne komade i obuću po pristupačnim cijenama, nosive od jutra do mraka.

Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 2 Primark, 47 eura (Foto: www.primark.com)

Cijena ovoga kaputa koji bi lako mogao postati jesenski hit iznosi 47 eura, ali izgledom i dizajnom mogao bi proći i kao skuplji dizajnerski komad.

Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 3 Kaput dolazi u tri boje, krem, ružičastoj i maslinasto zelenoj (Foto: www.primark.com)

Imate li ih u ormaru? Pet komada za koje vam nitko nikad neće reći da su izašli iz mode Neutralno odijelo Baloner Kožnati sako +2 Suknje dužeg kroja nikad ne izlaze iz mode

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju