Torba je modni dodatak koji svaku kombinaciju podiže na neku novu razinu. Osim što su praktične i olakšavaju nam svakodnevicu, torbe su prava mala ženska opsesija pa ne čudi što većina žena ima svoju kolekciju.

Galerija

Za dobar stil nije nužno kupiti skupu, dizajnersku torbu, već je sasvim u redu imati veću kolekciju cijenom prihvatljivijih komada.

U današnje vrijeme naglasak je na prirodnim materijalima koje možemo pronaći u skupocjenim, ali i u nešto prihvatljivijim trgovinama, kao što su popularni web shopovi. AliExpress jedan je od najpoznatijih, a ondje doista možemo pronaći sve što nam srce poželi.

U carstvu modnih dodataka posebno se izdvojila tako simpatična torba koja će cijelom outfitu dati posebnu notu – u pravom smislu. Radi se o torbici preko ramena koja dolazi u obliku klavijature.

Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Foto: AliExpress

Proizvođač ističe kako je napravljena od ekološki prihvatljiva materijala. Ima patentni zatvarač, a dodatno se može osigurati preklopom na gumb. Vrlo jednostavno može postati i ručna torbica, a moguće je birati između smeđe, crne i baby ružičaste boje.

Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Foto: AliExpress

Ako poznajete zaljubljenicu u glazbu, ovo je zasigurno odličan poklon koji će je oduševiti. Oduševljeni korisnici ističu da je omjer cijene i kvalitete odličan te da u torbicu stanu najvažnije stvari – novčanik, mobitel, ključevi i sve osnovne sitnice koju su potrebne ženama kad napuštaju kuću.

Pletena torba u obliku školjke s AliExpressa ima i ime koje je pravi adut - Bali

Ako vam se svidjela ova efektna torbica u obliku klavijature, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 22,78 eura.

Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Foto: AliExpress

Biste li je nosili? Moschino torba u obliku luftića najnoviji je ljetni hit