Torba je modni dodatak koji svaku kombinaciju podiže na neku novu razinu. Osim što su praktične i olakšavaju nam svakodnevicu, torbe su prava mala ženska opsesija pa ne čudi što većina žena ima svoju kolekciju.

Galerija Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Torbica u obliku klavijature s AliExpressa Torbica u obliku klavijature s AliExpressa +3 AliExpress, 22,78

Za dobar stil nije nužno kupiti skupu, dizajnersku torbu, već je sasvim u redu imati veću kolekciju cijenom prihvatljivijih komada.

U današnje vrijeme naglasak je na prirodnim materijalima koje možemo pronaći u skupocjenim, ali i u nešto prihvatljivijim trgovinama, kao što su popularni web shopovi. AliExpress jedan je od najpoznatijih, a ondje doista možemo pronaći sve što nam srce poželi.

U carstvu modnih dodataka posebno se izdvojila tako simpatična torba koja će cijelom outfitu dati posebnu notu – u pravom smislu. Radi se o torbici preko ramena koja dolazi u obliku klavijature.

Torbica u obliku klavijature s AliExpressa AliExpress, 22,78 (Foto: AliExpress)

Proizvođač ističe kako je napravljena od ekološki prihvatljiva materijala. Ima patentni zatvarač, a dodatno se može osigurati preklopom na gumb. Vrlo jednostavno može postati i ručna torbica, a moguće je birati između smeđe, crne i baby ružičaste boje.

Torbica u obliku klavijature s AliExpressa AliExpress, 22,78 (Foto: AliExpress)

Ako poznajete zaljubljenicu u glazbu, ovo je zasigurno odličan poklon koji će je oduševiti. Oduševljeni korisnici ističu da je omjer cijene i kvalitete odličan te da u torbicu stanu najvažnije stvari – novčanik, mobitel, ključevi i sve osnovne sitnice koju su potrebne ženama kad napuštaju kuću.

Pletena torba u obliku školjke s AliExpressa ima i ime koje je pravi adut - Bali Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa +5 Torba u obliku školjke s AliExpressa

Ako vam se svidjela ova efektna torbica u obliku klavijature, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 22,78 eura.

Torbica u obliku klavijature s AliExpressa AliExpress, 22,78 (Foto: AliExpress)

Biste li je nosili? Moschino torba u obliku luftića najnoviji je ljetni hit Moschino proljeće/ljeto 2023 Moschino torba Moschino torba +7 Moschino torba

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju