Torba je modni dodatak koji svaku kombinaciju podiže na neku novu razinu. Osim što su praktične i olakšavaju nam svakodnevnicu, torbe su prava mala ženska opsesija pa ne čudi što većina žena ima svoju kolekciju.

Galerija Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa +5 AliExpress, 64,79 eura

Torbe uvijek trebamo kupovati prema svojim financijskim mogućnostima, a za dobar stil nisu nužno potrebni dizajnerski primjerci. Netko će imati 20 jeftinijih torbi, dok će drugi kupiti jednu dizajnersku, rekao je jednom prilikom za naš portal stilist i veliki zaljubljenik u torbe, Marko Grubnić.

Prirodni materijali uvijek su pun pogodak tijekom ljetnih mjeseci, a jednu smo takvu poslasticu pronašli na AliExpressu. Pletena ručna torba prikladnog imena Bali, već na prvi pogled asocira na ljeto, a dolazi u obliku školjke.

Torba u obliku školjke s AliExpressa AliExpress, 64,79 eura (Foto: AliExpress)

Izrađena je od ratana, duga je 23 centimetra, a posebna je zbog impresivnog zlatnog lanca, koji će se savršeno uklopiti u ljetne kombinacije.

Bez obzira na to želite li začiniti dnevnu kombinaciju, ili pak zablistati u večernjem izdanju, ova jednostavna, a istovremeno tako efektna torbica mogla bi postati najdraži modni dodatak ovog ljeta.

Torba u obliku školjke s AliExpressa AliExpress, 64,79 eura (Foto: AliExpress)

Pletene torbe jedan su od najšarmantnijih ljetnih dodataka već nekoliko sezona, a njihovu nam popularnost svake godine potvrđuju i brojni primjerci high street brendova.

Torba u obliku školjke s AliExpressa AliExpress, 64,79 eura (Foto: AliExpress)

Torba u obliku školjke s AliExpressa oduševila je brojne korisnice koje su joj podijelile same petice. Proizvođač napominje da ratan, kao i ostali prirodni materijali, vremenom oksidira pa je moguće da torba promijeni boju.

Marko Grubnić Marko Grubnić: Tri brenda čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode

Ako vam se svidio ovaj ljetni primjerak koji će zasigurno privlačiti pažnju, možete ga pronaći na stranicama AliExpressa, a cijena mu je 64,79 eura.

Torba u obliku školjke s AliExpressa AliExpress, 64,79 eura (Foto: AliExpress)

Torbe stvorene za ljeto: 15 manjih i većih modela koje ćete sigurno iznositi Pull&Bear, 25,99 eura H&M, 32,99 eura Coccinelle (Zalando), 206,95 eura +12 Scotch & Soda (Europa92), 159,13 eura

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju