Svaki put kada se Jennifer Lopez pojavi u javnosti pažnju privuče i svojim modnim kombinacijama, a jedan od detalja koji nikada ne prođe neprimijećeno su i torbe koje nosi.

Galerija

Latino diva je naime velika ljubiteljica dizajnerskih torbi i vlasnica ozbiljne kolekcije koju čine klasici o kojima sanjaju žene diljem svijeta.

Impresivna kolekcija uključuje modele modnih kuća Gucci, Valentino, Hermes, Dior... Često model koji joj se svidi ima u različitim bojama, a ponekad se čini da ih je toliko da ih ne stigne nositi dva puta zaredom.

Izdvojiti baš svaku torbu s kojom je Jennifer Lopez prošetala u nekom od svojih izlazaka je gotovo nemoguća misija, ali izvojiti njih deset koje bi mnoge žene rado pospremile u svoj ormar, nije težak zadatak.

1. Gucci Diana

Ova torba koju karakterizira ručka od bambusa prvi put predstavljena je 1991. godine, a njezina moderna verzija ima remen od neonske kože koji se može skinuti.

Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 5 Foto: Profimedia

Torbu "Diana" često je nosila i princeza Diana, posebno nakon udaljavanja od kraljevske obitelji kada su njezini modni odabiri postali odvažniji. Ovu torbu kombinirala je primjerice s biciklističkim hlačicama.

Princeza Diana s torbom modne kuće Gucci Foto: Profimedia

2. Valentino One Stud

Čim se pojavila ova torbica postala je omiljena među holivudskim zvijezdama, a osim Jennifer Lopez koja ju je nosila na medenom mjesecu u Pariz, u ormaru je imaju i glumica Anne Hathaway, ali i Meghan Markle. Latino diva u svom ormaru ima ružičastu verziju popularne torbice.

Jennifer Lopez Foto: Profimedia

3. Hermes Birkin

Jennifer Lopez obožava torbu Birkin modne kuće Hermes. Poznati proizvođač ženskih modnih dodataka kreirao je slavnu birkinicu sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća nakon što je Hermesov direktor Jean-Louis Dumas sjedio u zrakoplovu pokraj njezine muze – pjevačice Jane Birkin. Danas je ova torba predmet želja mnogih žena, a posljednja verzija s kojom je pjevačica snimljena u javnosti je Birkin torba boje karamele.

Jennifer Lopez i jedna od njezinih Birkin torbi Foto: Profimedia

4. Dior Book Tote

Jedno vrijeme Jennifer Lopez nije se odvajala od torbe modne kuće Dior. Model "Book Tote" u boji pijeska ukrašen je logom brenda u mornarsko plavoj boji, a na prednjoj strani ima izvezene i pjevačicine inicijale JLO.

Inspiracija za nastanak ove kultne torbe bio je crtež Marca Bohana iz 1967. koji se nalazio u arhivi modne kuće Dior. Maria Grazia Chiuri predstavila je Book Tote torbu kao dio kolekcije za proljeće/ljeto 2018. i nije dugo trebalo da se uzdigne do kultnog statusa.

Jennifer Lopez i Dior Book Tote torba s njezinim inicijalima Foto: Profimedia

5. Fendi First

Jedna od divnih torbica u kolekciji Jennifer Lopez je i asimetrična torba "First" modne kuće Fendi u ružičastoj boji. Torbica je prvi put predstavljena kao dio kolekcije jesen/zima 2021. godine i bila je dio debitantske kolekcije Kima Jonesa.

Jennifer Lopez nosi Fendi torbu Foto: Profimedia

6. Chanel Paris Dallas

Paris Dallas torba modne kuće Chanel dio je ormara Jennifer Lopez već godinama, točnije od 2014. godine. Radi se o modelu s resama koji je predstavljen kao dio kolekcije za jesen 2013./2014. godine.

Torba s resama modne kuće Chanel Foto: Profimedia

7. Bulgari Serpenti

Ovo je još jedan modni klasik iz garderobe Jennifer Lopez. Mala kožna torba s ručkom ukrašena je predivnom kopčom koja je čini posebnim modnim dodatkom koji bismo rado pospremile u ormar za razne prigode.

Bulgari Serpenti Foto: Profimedia

8. Bottega Veneta Pouch

Pouch torba modnog brenda Botegga Veneta je već neko vrijeme jedna od najpopularnijih torbica na svijetu i omiljeni modni dodatak zaljubljenica u modu. Odoljeti joj nije mogla ni Jennifer Lopez koja u ormaru ima crni "pleteni" model.

Bottega Veneta Pouch Foto: Profimedia

9. Louis Vuitton Capucines Mini

Zaljubljenici u stil Jennifer Lopez kažu da je Louis Vuitton jedan od brendova za koji su iznenađeni da ga pjevačica i glumica ne nosi češće.

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta

Ipak, među njezinim torbama našlo se mjesta za Louis Vuitton Capucines Mini torbicu u žutoj boji.

Louis Vuitton Capucines Mini Foto: Profimedia

10. Dolce & Gabbana Devotion Mini Tote

I za kraj ostavili smo torbu koju bismo rado imali spremnu za posebne prilike. Ova torba modne kuće Dolce&Gabbana ima srce ukrašeno draguljima i prodaje se po cijeni 1695 dolara (1598,38 eura).

Dolce & Gabbana Devotion Foto: Profimedia