Voda, voda i samo voda. Jedino piće koje će nas potpuno osvježiti, regenerirati i rashladiti nas na najbolji mogući način.

Kada izađemo na sunce koje nemilice prži boca hladne vode spas je koji možemo uvijek imati nadohvat ruke i tako izbjeći dehidraciju, slabost i druge neugodne simptome.

Dakako, na +35 pa i više voda u boci se jako brzo ugrije i već za pola sata imamo toplu vodu koja nije ni osvježavajuća, a ni ugodna za piće.

Iako je konzumacija jako hladne vode greška s ispijanjem vode zbog koje još teže podnosimo vrućine, ipak dobro dođe svaki trik koji pomaže da temperatura vode u našoj bočici ostane hladna i kasnije ugodno mlaka.

TikTok i tu uskače u pomoć, a korisnica pod nadimkom Kate_cleanhome podijelila je tako jednostavan, a odličan i učinkovit način pomoću kojeg će voda u boci ostati hladna puno duže nego inače.

Potrebno je samo napuniti otprilike pola boce vodom i staviti ju u zamrzivač, ali polegnutu. Tako će se voda zamrznuti na jednoj polovici boce, a onda ju možete nadopuniti hladnom vodom i ponijeti.

U boci ćete imati veliki komad leda koji se neće brzo rastopiti i tako ćete moći uživati u ugodnom osvježenju.

Neki korisnici su u komentarima istaknuli da i sami to rade, dok su drugi bili oduševljeni jer nam jednostavna i učinkovita rješenja često budu nadohvat ruke.

 

 

Što se dogodi u tijelu ako popijete samo jednu čašu vode dnevno?

Iznenađujuće stvari koje se dogode u našem tijelu kad zaboravimo popiti vode