Svjetlopava boja nijansa je plave boje koja zahvaljujući svojoj mirnoj prirodi izaziva osjećaj smirenosti i vedrine.

Galerija

Općenito, svjetloplava boja odiše odiše mirnoćnom, jasnoćom i svježinom. Simbol je prostranosti i spokoja, a njezinih supermoći svjestan je i modni svijet.

Ta svestrana nijansa odličan je odabir za zimsko pletivo, komade od trapera, odijela..., a posebno divno izgledaju ljetne haljine u svjetloplavim nijansama, što je svojim modnim odabirom potvrdila i dama koju su fotografi ulovili na zagrebačkoj špici.

Lijepa brineta centrom Zagreba prošetala se u haljini iz nove Zarine kolekcije. Midi haljina ima američki izrez, a posebnom je čine efektne cik-cak rese koje se provlače cijelom dužinom haljine.

Zagrebačko street style izdanje u svjetloplavoj haljini Foto: Josip Moler/Cropix

Haljina dolazi u veličinama od XS do L, a cijena joj je 49,95 eura. Činjenica da je većina veličina rasprodana potvrđuje da je za oko zapela mnogim zaljubljenicama u modu.

Haljina dolazi u veličinama od XS do L Foto: Internetska stranica proizvođača

Jedna takva haljina ne zahtijeva previše kompliciranja prilikom slaganja ostatka kombinacije, čega je bila svjesna i ljepotica iz centra Zagreba, koja je haljinu uparila sa smeđim natikačama s ravnim potplatima.

Lijepa dama haljinu je uparila s ravnim smeđim natikačama Foto: Josip Moler/Cropix


Jedini dodatak izdanju koje nas je oduševilo bile su crne sunčane naočale.

Reserved, 25,99 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Osim haljine iz Zare, za sve ljubiteljice svjetloplavih haljina u galeriji na početku teksta izdvojili smo još nekoliko opcija iz trenutačne ponude trgovina.

Lijepa dama Šibenikom se prošetala u kombinaciji kojoj je nemoguće pronaći manu

Dotjerani muškarac iz Zagreba odjenuo se kao Brad Pitt, a sa sobom je poveo i slatko društvo