Juraj Zigman kreira odjeću stvorenu za odvažne zaljubljenice u modu, a Mirela Holy u svojoj garderobi ima komade koje se ne usude baš svi nositi.

Galerija

Zato nimalo ne iznenađuje činjenica da je ova političarka upečatljivog stila bila među onima koji su iz publike bodrili spomenutog dizajnera koji je u Rijeci priredio pravi modni spektakl.

Kombinacijom koju je odabrala za dolazak na Zigmanovu reviju, Mirela Holy je po tko zna koji put potvrdila da ima jedinstveni modni stil kao i da je uvijek posebna i svoja.

Njezino izdanje činila je crna haljina dugih rukava koji se navlače preko dlanova i koji su ukrašeni efektnim metalnim kopčama, po tri na svakom rukavu.

Mirela Holy na reviji u Rijeci Foto: Goran Kovacic/Pixsell


Preko haljine je nosila je dugi crni kaput bez rukava načinjen od kožnatih "ljuski". Kada je u pitanju obuća, zadržala se na crnoj boji i odabrala sandale s platformom i visokom blok potpeticom koje imaju tanki remen oko gležnja.

Mirela Holy na reviji u Rijeci Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Izdanje je upotpunila s ogrlicom koja ima veliki okrugli privjesak.

Spektakularna kolekcija s 50 umjetničkih djela

Inače, dugoočekivana, spektakularna kolekcija s više od 50, možemo slobodno reći, umjetničkih djela našeg proslavljenog dizajnera Jurja Zigmana, sinoć je pred oduševljenom publikom predstavljena u hali riječkog Exportdrva, impozantnog prostora koji je svojom "grubom“"estetikom na više od pet tisuća kvadratnih metara upravo istaknuo čaroliju onog što je predstavljeno pred gotovo tisuću modnih entuzijasta i ljubitelja Zigmanovog djela.

Juraj Zigman održao modnu reviju u Rijeci Foto: Damir Skomrlj/Cropix

Zigman je publici predstavio svoj rad nakon punih pet godina te je na najljepši način zaokružio bogatu karijeru obilježenu nevjerojatnim uspjesima, zapravo neviđenim na ovim prostorima.

Juraj Zigman održao modnu reviju u Rijeci Foto: Damir Skomrlj/Cropix

Više od mjesec dana, stotine sati stvaranja kreacija od kojih svaka priča svoju bajku, do posljednjeg je detalja osmislio i svojom rukom prošio ovaj modni genijalac koji haute couture diše i živi. Dio prikazanih kreacija možete pogledati i u galeriji na početku teksta.

Pa gdje ih samo pronalazi? Otkačena torba i fijuuu štikle Mirele Holy prizor su koji je modno uzburkao zagrebačku špicu

Kako je moćna! Nelly Furtado odabrala Zigmanov dizajn