Brojna imena iz svijeta slavnih našla su se na reviji modne kuće Chanel koja je održana u sklopu Pariškog tjedna mode. Predstavljanje kreacija iz nove haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2023. nisu propustile ni poznate Francuskinje koje godinama surađuju sa Chanelom.

Galerija

Među njima je bila Caroline de Maigret, po mnogima jedna od najbolje odjevenih Francuskinja na svijetu. Na reviju je došla i Vanessa Paradis te njezina kolegica Elsa Zylberstein.

Što je jučer bilo zajedničko ovim damama? Traperice! Naime, sve tri za reviju su odabrale odjevne kombinacije u kojima su vladale traperice.

Kada pričamo o ležernosti odijevanja Francuskinja, uvijek ističemo kako su njihova modna izdanja prepoznatljiva upravo zbog kombiniranja jednostavnih, svakodnevnih i svevremenskih komada u svim prigodama.

Chanel: Kultni kostimi i lepršave haljine u novoj kolekciji inspiriranoj životinjskim svijetom

Primjerice, Caroline je uz svoje uske isprane crne traperice odjenula običnu bijelu majicu i kratku Chanelovu jaknicu s točkastim uzorkom.

Caroline de Maigret Foto: Profimedia

Elsa je odabrala Chanelove traperice širokog kroja i nadopunila ih šljokičastim crnim sakoom s njihovim potpisom.

Elsa Zylberstein Foto: Profimedia

Vanessa je nosila uže svijetloplave traperice i šarenu Chanelovu jaknu bomber kroja napravljenu od tvida.

Sve tri zaokružile su svoja izdanja malim torbicama i komadima nakita te nam pritom dokazale kako traperice mogu biti dobar odabir i za malo posebnije prigode.

Vanessa Paradis Foto: Profimedia