Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači pozornost svojim modnim izborima – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu, pjeva na pozornici ili je uhvaćena objektivom fotoaparata u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila jedno urbano izdanje idealno za pozornicu i večernji izlazak.

Hrvatska pjevačica na fotografijama nosi malu crnu haljinu bez rukava ukrašenu izvezenim detaljem drveća. S obzirom na to da je riječ o modelu iznimno dubokog dekoltea – ovaj se tip haljine obvezno nosi s majicom.

Vanna je odabrala srebrni top bez rukava koji je podigao cijelo izdanje. Tu modnu priču zaokružila je s crnim kožnatim čizmama s visokim potpeticama i nekoliko decentnih komada nakita.

Na fotografijama je pozirala uz mladog hrvatskog pjevača Sergeja Božića, s kojim je snimila duet.

Ljubav je to od prvog tona, to znate. Snimili smo pjesmu zajedno i sve ćemo vam dati uskoro! Otpjevat ćemo je na Melodijama Jadrana 23. 6. u Splitu. "Dan po dan" pjesma i spot uskoro, napisala je glazbenica na Instagramu.

Vanna je inače velika ljubiteljica mini haljina. Kako ih nosi na pozornici i u privatnim trenutcima, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Bond, Vanna Bond: Odličnom crnom odijelu top su par blještave štikle

Ivana Vrdoljak Vanna u elegantnoj kombinaciji s kojom se ne može pogriješiti