Dan crvenih haljina obilježen je sinoć u Hrvatskom narodom kazalištu, kako bi se podignula svijest o rizicima moždanog udara kod žena.

Galerija Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića +6 Vanna u crvenom odijelu Max Mara

Simbol ovog danas jest silueta žene u crvenoj haljini. Crvena boja u ovom slučaju simbolizira opasnost - krvni ugrušak, ali i ljubav i odgovornost svake žene prema sebi i svom osobnom zdravlju.

Tim su se povodom okupile brojne dame iz domaćeg javnog života i zasjale u crvenim kombinacijama kako bi potaknule žene na razmišljanje o simptomima i potrebi brzog reagiranja kod simptoma moždanog udara, čime se smrtnost i posljedice mogu značajno smanjiti.

Među okupljenim ženama posebno se istaknula Ivana Vrdoljak Vanna koja izgleda elegantno baš u svakoj prilici.

Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića Vanna u crvenom odijelu Max Mara (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Za obilježavanje Dana crvenog haljina, Vanna je odabrala efektno crveno odijelo modne kuće Max Mara

Odijelo čine dugačke hlače ravnog kroja te jednostavan, ali efektan sako. Odijelo je to kakvo biraju žene kad žene igrati na sigurno, a istovremeno privlačiti poglede.

Zavirite u galeriju na početku teksta i pogledajte kakvi se crveni sakoi skrivaju u našim trgovinama.

Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića Vanna u crvenom odijelu Max Mara (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Kaput Ivane Vrdoljak Vanne koji je odličan izbor za odlazak na Advent Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 2 Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 3 +4 Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 1 Vanna u efektnim čizmama koje podižu čak i najjednostavnije kombinacije Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama +3 Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju