Victoria Beckham i Eva Longoria vrlo su bliske prijateljice koje se skupa pripremaju i za večernje izlaske pa su se tako družile i dok su se sređivale za svečanu večeru pod nazivom Forces for Change, koju je upriličio britanski Vogue.

Galerija

Na Instagramu su objavile fotografije iz kojih je jasno da su se prijateljice jako dobro zabavile dok su se spremale za to događanje pozirajući u kućnom izdanju, a zatim i u toaletama u kojima su išle na večeru. Victoria Beckham i Eva Longoria prvo su pozirale u kuhinji u kućnim haljinama te su se našalile da su očajne kućanice, a na jednoj fotografiji pridružio im se i Evin sin Santiago.

I opet, dvije očajne kućanice (i dijete) spremaju se za ženski izlazak! Volim te, Eva Longoria, napisala je Victoria Beckham referirajući se na ulogu svoje prijateljice koju je odigrala u kultnoj seriji Kućanice. Nakon što su se sredile, Eva i Victoria pozirale su na stepenicama odjevene u svečane toalete, Eva u crnoj, a Victoria u bijelo-crnoj.

Modna dizajnerica odjenula je najbolju prijateljicu u dizajn s vlastitim potpisom, pa je tako Longoria nosila njezinu dugačku crnu haljinu koja seže do poda, pripijenog kroja koji se lagano širi u donjem dijelu. Haljina ima dugačke rukave te kosi prorez na predjelu dekoltea. Kreacija asimetričnog kroja ima i nabore koji se bolje vidi na modelu u boji fuksije te odostraga ima prorez na desnoj strani leđa i dugačku traku. Outfitu za Vogueovu večeru Forces for Change Eva je dodala i torbicu VB, metalik zelene boje sa zlatnim lancem ispod kojeg se provuče ruka.

Eva Longoria nosi haljinu s potpisom svoje prijateljice Victorije Beckham Foto: victoriabeckham.com

Victoria Beckham odabrala je pak haljinu u čijem se dizajnu ističu dvije debele trake koje idu preko grudi te dio tkanine nalik volanu u donjem dijelu. Ispod haljine Victorija je, kako se čini, nosila crne hlače te čizme s otvorenim prstima.

U našoj anketi odlučite koja je prijateljica nosila ljepšu haljinu za event časopisa Vogue u Londonu.