Victoria Beckham i Eva Longoria vrlo su bliske prijateljice koje se skupa pripremaju i za večernje izlaske pa su se tako družile i dok su se sređivale za svečanu večeru pod nazivom Forces for Change, koju je upriličio britanski Vogue.

Galerija Victoria Beckham i Eva Longoria Eva Longoria nosi haljinu s potpisom svoje prijateljice Victorije Beckham Eva Longoria nosi haljinu s potpisom svoje prijateljice Victorije Beckham (8250 kn) +4 Eva Longoria nosi zelenu torbicu s potpisom Victorije Beckham (6200 kn)

Na Instagramu su objavile fotografije iz kojih je jasno da su se prijateljice jako dobro zabavile dok su se spremale za to događanje pozirajući u kućnom izdanju, a zatim i u toaletama u kojima su išle na večeru. Victoria Beckham i Eva Longoria prvo su pozirale u kuhinji u kućnim haljinama te su se našalile da su očajne kućanice, a na jednoj fotografiji pridružio im se i Evin sin Santiago.

I opet, dvije očajne kućanice (i dijete) spremaju se za ženski izlazak! Volim te, Eva Longoria, napisala je Victoria Beckham referirajući se na ulogu svoje prijateljice koju je odigrala u kultnoj seriji Kućanice. Nakon što su se sredile, Eva i Victoria pozirale su na stepenicama odjevene u svečane toalete, Eva u crnoj, a Victoria u bijelo-crnoj.

Modna dizajnerica odjenula je najbolju prijateljicu u dizajn s vlastitim potpisom, pa je tako Longoria nosila njezinu dugačku crnu haljinu koja seže do poda, pripijenog kroja koji se lagano širi u donjem dijelu. Haljina ima dugačke rukave te kosi prorez na predjelu dekoltea. Kreacija asimetričnog kroja ima i nabore koji se bolje vidi na modelu u boji fuksije te odostraga ima prorez na desnoj strani leđa i dugačku traku. Outfitu za Vogueovu večeru Forces for Change Eva je dodala i torbicu VB, metalik zelene boje sa zlatnim lancem ispod kojeg se provuče ruka.

Eva Longoria nosi haljinu s potpisom svoje prijateljice Victorije Beckham Eva Longoria nosi haljinu s potpisom svoje prijateljice Victorije Beckham (Foto: victoriabeckham.com)

Victoria Beckham odabrala je pak haljinu u čijem se dizajnu ističu dvije debele trake koje idu preko grudi te dio tkanine nalik volanu u donjem dijelu. Ispod haljine Victorija je, kako se čini, nosila crne hlače te čizme s otvorenim prstima.

Ljepšu haljinu nosi:

glasova:

U našoj anketi odlučite koja je prijateljica nosila ljepšu haljinu za event časopisa Vogue u Londonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju