Viktorija Rađa proslavila je rođendan, a s njom su u Splitu slavile i voditeljica Mia Kovačić, plesačica Paula Jeričević, pobjednica showa "Ples sa zvijezdama" te Paulina sestra Petra Jeričević, također profesionalna plesačica.

Galerija

Paula Jeričević na Instagramu je objavila fotografiju i kratki video na kojima su vidi da su se dame dobro zabavile.

Viktorija Rađa u nedjelju je navršila 47 godina, a bivša misica i dalje plijeni pažnju fenomenalnim mladenačkim izgledom. Viktorija se za rođendan u Splitu dobro zabavljala sa svojim prijateljicama, što je jasno i iz fotografije te videa koje je plesačica Paula Jeričević objavila na svom Instagramu.

Četiri dame pozirale su uz bijeli kameni zid, a Viktorija je pokazala i slavljenički outfit crvene boje, dok su Mia, Paula i Petra bile odjevene u crno.

Slavljenica je nosila crvenu mini haljinu voluminoznih rukava koju je u struku stegnula širim crnim remenom. Duge, vitke noge dodatno je naglasila u crnim natikačama s visokom platformom i potpeticom, model u kojem stajati, a kamoli hodati nije nimalo jednostavno.

Viktorija Rađa stajling za proslavu rođendana upotpunila je s crvenom trakom na glavi ukrašenom velikim perjem. Ukras je dodatno personaliziran s velikim svjetlucavim natpisom 'Viki' na traci.

Rođendanski stajling poznata Splićanka upotpunila je s nekoliko nanizanih narukvica na desnoj ruci.

Viktorija Rađa: Sandale s fijuuuu platformom koje idu sjajno uz kratke hlačice

Nosi se bez hlača: Viktorija Rađa u sako-haljini ispod koje je dovoljan samo grudnjak