Određeni odjevni komadi dosegnu veliku popularnost zahvaljujući društvenim mrežama. Jedan takav komad, koji je postao viralan, je sako američkog brenda Source Unknown.

Galerija

Ako ste zaljubljenica u modu kojoj su društvene mreže poput Instagrama i TikToka izvor modne inspiracije, vjerojatnost je velika da ste naletjeli na ovaj sako.

U svoju garderobu su ga dodale brojne svjetske i domaće modne influencerice, ali i ostale ljubiteljice efektnih odjevnih komada.

Influencerica Jelena Perić u viralnom sakou Foto: Josip Moler/Cropix

Naime, sako imena Nangy definitivno spada u kategoriju statement odjevnih komada.

Viralni sako brenda Source Unknown Foto: Internetska stranica proizvođača

Posebnim ga čine asimetrični kroj, naglašena ramena i efektni reveri. Bež sako s dvostrukim kopčanjem je kao stvoren za jesenske modne kombinacije.

Viralni sako brenda Source Unknown Foto: Internetska stranica proizvođača

Pored bež sakoa koji je najpopularniji, tu su i opcije u tamnosmeđoj i crnoj boji koje čine jednako dobar posao kada su u pitanju jesenske odjevne kombinacije. Ovo je jednostavno jedan od onih sakoa zahvaljujući kojem svaka kombinacija postaje još bolja.

Cijena sakoa je 145 dolara, odnosno 132 eura. U nastavku pogledajte kako ga kombiniraju domaće i strane infuencerice, a u galeriji na početku teksta izdvojili smo ovaj i još nekoliko bež sakoa koje možete dodati u garderobu.

 

Već od 10 i pol eura: 15 modela sakoa koji baš svima dobro stoje

Antonija Mišura Sandrić: Izdanje u tajicama stvoreno za kave s prijateljicama