Višenamjenski proizvodi za šminkanje sve su popularniji zahvaljujući činjenici da pomoću njih možete make-up dovesti do savršenstva bez previše truda.

Galerija

Ovi svestrani proizvodi imaju cijelu vojsku obožavateljica, što nimalo ne čudi ako se u obzir uzme činjenica da jedan stick zamjenjuje dva, tri, pa i četiri make-up proizvoda.

I prema riječima vizažista, ovi proizvodi su idealni za šminkanje bez previše napora, možete ih iskoristiti bilo gdje i ne zauzimaju previše prostora u vašoj kozmetičkoj torbici.

Obično se koriste kao ruž za usne, rumenilo i sjenilo. U nastavku smo izdvojili sedam opcija koje brojne dame vole koristiti.

Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick

Ovaj hidratantni balzam koristi se za naglašavanje lica, očiju i usana. Glatka svilenkasta tekstura klizi po koži i daje joj suptilnu blistavost. Nanosi se na dijelove lica na koje prirodno pada svjetlo. Može se koristiti samostalno ili preko šminke.

Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick, 45 dolara (42,33 eura) Foto: Internetska stranica proizvođača

Zara olovka u boji Manifesto

Ovo je olovka za šminkanje kremaste teksture koja je izrađena od hijaluronske kiseline. Nanosi se na obraze, oči, usne i tijelo i pruža trenutačni hidratantni učinak.

Zara olovka u boji Manifesto, 12,95 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Nars Multiple

Ovaj višenamjenski proizvod nanosi se na oči, usne i lice. Savršen je za isticanje, oblikovanje i dodavanje tople boje očima, obrazima, usnama, pa i tijelu. Zahvaljujući sticku u jednoj boji stvara se zadivljujući monokromatski izgled bez previše napora.

Nars Multiple, 44 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

E.L.F. monochromatic multi stick

Ovaj svestrani make-up proizvod namijenjen je za oči, usne i obraze. Nemasne je i lagane teksture te savršene veličine kako biste ga uvijek mogli imati uz sebe. Njegova dva bitna sastojka su shea maslac, koji hrani kožu, i vitamin E, koji je osvježava.

E.L.F. monochromatic multi stick, 6 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick

Iako je ovaj stick prije svega stvoren da se koristi kao highlighter, posebno za naglašavanje obraza, može se koristiti i za kreiranje privlačnog sjaja na kapcima, što ga čini još jednim savršenim dodatkom kozmetičkoj torbici.

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick, 39 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

trend !t up Multi Stix

Ovo je proizvod koji se nanosi na oči, obraze i usne. Na koži ostavlja puderasti shimmer efekt, a nježna kremasta tekstura lako se nanosi na lice i iznimno je ugodna.

trend !t up Multi Stix Foto: Internetska stranica proizvođača

Boolab Lips&Cheeks višenamjenski balzam 

Ovaj balzam za usne, obraze i očne kapke naglasit će vašu prirodnu ljepotu, a zbog nježne i svilenkaste teksture na licu će ostaviti prirodan sjaj. Osmišljen je za žene koje vole jednostavnost, prirodu i svježinu.

Pet pudera i jedna CC krema u koje se kunu vizažisti poznatih dama

Proizvod se nanosi tako da se namaže na dlan, a onda se četkicom ili prstima nanese na lice, usne i/ili očne kapke.

Boolab Lips&Cheeks višenamjenski balzam Foto: Internetska stranica proizvođača