Višenamjenski proizvodi za šminkanje sve su popularniji zahvaljujući činjenici da pomoću njih možete make-up dovesti do savršenstva bez previše truda.

Galerija Višenamjenski proizvodi za šminkanje imaju sve više obožavateljica Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick, 45 dolara (42,33 eura) Zara olovka u boji Manifesto, 12,95 eura +4 Nars Multiple, 44 eura

Ovi svestrani proizvodi imaju cijelu vojsku obožavateljica, što nimalo ne čudi ako se u obzir uzme činjenica da jedan stick zamjenjuje dva, tri, pa i četiri make-up proizvoda.

I prema riječima vizažista, ovi proizvodi su idealni za šminkanje bez previše napora, možete ih iskoristiti bilo gdje i ne zauzimaju previše prostora u vašoj kozmetičkoj torbici.

Obično se koriste kao ruž za usne, rumenilo i sjenilo. U nastavku smo izdvojili sedam opcija koje brojne dame vole koristiti.

Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick

Ovaj hidratantni balzam koristi se za naglašavanje lica, očiju i usana. Glatka svilenkasta tekstura klizi po koži i daje joj suptilnu blistavost. Nanosi se na dijelove lica na koje prirodno pada svjetlo. Može se koristiti samostalno ili preko šminke.

Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick, 45 dolara (42,33 eura) Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick, 45 dolara (42,33 eura) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara olovka u boji Manifesto

Ovo je olovka za šminkanje kremaste teksture koja je izrađena od hijaluronske kiseline. Nanosi se na obraze, oči, usne i tijelo i pruža trenutačni hidratantni učinak.

Zara olovka u boji Manifesto, 12,95 eura Zara olovka u boji Manifesto, 12,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nars Multiple

Ovaj višenamjenski proizvod nanosi se na oči, usne i lice. Savršen je za isticanje, oblikovanje i dodavanje tople boje očima, obrazima, usnama, pa i tijelu. Zahvaljujući sticku u jednoj boji stvara se zadivljujući monokromatski izgled bez previše napora.

Nars Multiple, 44 eura Nars Multiple, 44 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

E.L.F. monochromatic multi stick

Ovaj svestrani make-up proizvod namijenjen je za oči, usne i obraze. Nemasne je i lagane teksture te savršene veličine kako biste ga uvijek mogli imati uz sebe. Njegova dva bitna sastojka su shea maslac, koji hrani kožu, i vitamin E, koji je osvježava.

E.L.F. monochromatic multi stick, 6 eura E.L.F. monochromatic multi stick, 6 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick

Iako je ovaj stick prije svega stvoren da se koristi kao highlighter, posebno za naglašavanje obraza, može se koristiti i za kreiranje privlačnog sjaja na kapcima, što ga čini još jednim savršenim dodatkom kozmetičkoj torbici.

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick, 39 eura Fenty Beauty Match Stix Shimmer Skinstick, 39 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

trend !t up Multi Stix

Ovo je proizvod koji se nanosi na oči, obraze i usne. Na koži ostavlja puderasti shimmer efekt, a nježna kremasta tekstura lako se nanosi na lice i iznimno je ugodna.

trend !t up Multi Stix trend !t up Multi Stix (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Boolab Lips&Cheeks višenamjenski balzam 

Ovaj balzam za usne, obraze i očne kapke naglasit će vašu prirodnu ljepotu, a zbog nježne i svilenkaste teksture na licu će ostaviti prirodan sjaj. Osmišljen je za žene koje vole jednostavnost, prirodu i svježinu.

Pet pudera i jedna CC krema u koje se kunu vizažisti poznatih dama Potraga za najboljim puderom može biti izazovna Chanel Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15 Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup +3 Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation

Proizvod se nanosi tako da se namaže na dlan, a onda se četkicom ili prstima nanese na lice, usne i/ili očne kapke.

Boolab Lips&Cheeks višenamjenski balzam Boolab Lips&Cheeks višenamjenski balzam (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju