U splitskom Gradskom kazalištu mladih u srijedu je održana premijera predstave "E moj Jere" autora i redatelja Siniše Novkovića.

Galerija

Kako se navodi na stranicama kazališta, predstava je to koja progovara o identitetu, o jednoj zajednici, o jednoj obitelji i obiteljskim odnosima, koji su sami po sebi složeni, nerijetko smiješni, ozbiljni pa tragikomični ili obratno.

Premijera predstave E moj Jere Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Premijeru predstave nije propustio ni bračni par Huljić, a za izlazak u kazalište Vjekoslava Huljić odabrala je romantičnu kombinaciju čija je glavna zvijezda bila lepršava haljina.

Bračni par Huljić na premijeri predstave Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Uspješna spisateljica i autorica tekstova nosila je svjetlozelenu haljinu ukrašenu cvjetnim uzorkom koja je stvorena za razne prigode, zbog čega se modele poput toga isplati imati u ormaru. Gornji dio haljine prati liniju tijela i kopča se na dugmad, dok se donji dio širi u lepršavu suknju A-kroja midi dužine.

Vjekoslava Huljić na premijeri predstave Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Vjekoslava je nosila i cipele na petu koje na prednjem dijelu imaju veliku metalnu kopču. Na višebojnim cipelama dominira tamnoplava boja, zbog čega im je savršen par bila tamnoplava torbica koju je Vjekoslava nosila u ruci.

Kombinacije Vjekoslave Huljić: 15 izdanja autorice koja uvijek ostaje vjerna svom stilu

Vjekoslava Huljić: Korzet zbog kojeg fino bijelo odijelo postaje - opa!