Vjekoslava Huljić bila je podrška suprugu Tončiju Huljiću koji je u zagrebačkoj La Grmi predstavio vlastitu liniju rakija i likera nazvanu Madre Badessa. Događaj je okupio brojna poznata lica, a među najistaknutijima svakako je bila Vjekoslava.

Galerija Vjekoslava Huljić u bijelom kompletu na predstavljanju rakija i likera Madre Badessa - 3 Vjekoslava Huljić u bijelom kompletu na predstavljanju rakija i likera Madre Badessa - 4 Vjekoslava Huljić u bijelom kompletu na predstavljanju rakija i likera Madre Badessa - 1 +1 Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton

Spisateljica i autorica tekstova brojnih domaćih hitova zabavne glazbe za promociju je odabrala bijeli komplet sačinjen od finih hlača na crtu i prsluka koji na predjelu struka ima dodatak u obliku steznika s patentnim zatvaračem. Bijeli outfit Vjekoslava Huljić upotpunila je bijelom torbom luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Vjekoslava Huljić u bijelom kompletu na predstavljanju rakija i likera Madre Badessa - 1 Vjekoslava Huljić nosi bijeli prsluk s korzetom i torbu modne kuće Louis Vuitton (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Vjekoslava nosi model Epi Neonoe klasičnog bucket oblika u bijeloj boji izvana, dok je unutrašnjost žute boje. Torba ima crnu ručku s metalnim detaljima i crne vezice koje se stežu, a svakako je riječ o modnom adutu iz radionice Louisa Vuittona kojeg bi mnoge žene rado imale u garderobi.

Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton (Foto: www.fashionphile.com)

Od obuće odabrala je elegantne cipele pomalo retro stila u off-white nijansi, dok je vrh cipela crne boje. Odlučila se za decentan nakit te je nosila tanku metalnu narukvicu i viseće naušnice.

Vjekoslava Huljić u bijelom kompletu na predstavljanju rakija i likera Madre Badessa - 4 Vjekoslava i Tonči Huljić na predstavljanju rakija i likera Madre Badessa u Zagrebu (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Vjekoslava Huljić: Pripijena haljina koja tako dobro ističe ženstvene obline Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 3 Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 4 Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 1 +1 Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 2

Vjekoslava Huljić za izlazak sa sinom Ivanom izabrala torbu o kakvoj žene maštaju Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton +1 Vjekoslava Huljić nosi crne lakirane cipele i mrežaste čarape boje kože

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju