Vjekoslava Huljić, hrvatska spisateljica i jedna od najproduktivnijih i najuspješnijih hrvatskih autorica tekstova, uvijek je uspješno njegovala i svoj prepoznatljivi damski modni izričaj. Brojni stihovi koje je tijekom proteklih desetljeća napisala za grupu Magazin, Jelenu Rozgu, Danijelu Martinović, Doris Dragović I druge izvođače otkrivaju Vjekoslavin senzibilitet, kako glazbeni, tako i modni.

Galerija Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Modne kombinacije Vjekoslave Huljić +12 Modne kombinacije Vjekoslave Huljić

Vjekoslava Huljić u svojoj karijeri napisala je više od 600 pjesama te brojne romane, među kojima je najviše onih namijenjenih djeci. Jedna od najuspješnijih hrvatskih autorica tekstova uvijek je vjerna svom prepoznatljivom stilu u pisanju pjesama, a isto je tako dosljedna i kada je riječ o modnim odabirima.

Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Vjekoslava Huljić izvrsno nosi plavu boju (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Vjekoslava često bira ženstvene i romantične haljine, i ponekad odijela, koje ističu njenu figuru, a zajednički im je pomalo vintage stil koji odiše nenadmašnom romantikom pedesetih godina prošlog stoljeća. U mnogim prigodama vrsna autorica povjerenje daje splitskom brendu Arileo, supružnika Marije i Jurice Pirića koji savršeno znaju pogoditi Vjekoslavin ukus i želje.

Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Ženstvene, damske haljine prevladavaju u garderobi Vjekoslave Huljić (Foto: Marko Todorov/Cropix)

Tako je i za vjenčanje kćeri Hane Huljić Grašo odabrala svjetlucavu dugačku haljinu puderaste nijanse ružičaste boje s potpisom Arilea, vrlo ženstveni i elegantni model kakav bi nosile i holivudske dive. Vjekoslava voli nositi i plavu boju, a plavu baršunastu haljinu odjenula je i za krštenje unučice Albe, model na preklop s dubljim dekolteom i visokim rasporom.

Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Vjekoslava Huljić na krštenju unuke Albe u plavoj baršunastoj haljini (Foto: Josko Supic/Cropix)

Haljine ne preklop inače se smatraju najsenzualnijima, a njihov adut je i taj što se, zbog fleksibilnosti kroja na vezanje, lako prilagođavaju i sitnijim i putenijim ženskim figurama.

Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Izdanje Vjekoslave Huljić u fenomenalnom kaputu (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Kada je o modnim dodacima riječ, posebno mjesto u Vjekoslavinoj garderobi ima torba luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton, model Epi Neonoe klasičnog bucket oblika u bijeloj boji. Riječ je o finoj torbi koja se vrlo lako kombinira uz razne odjevne kombinacije, baš kako to radi i Vjekoslava.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte 15 modnih izdanja Vjekoslave Huljić koji uvijek ostaje vjerna svom stilu.

Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Ženstvene, damske haljine prevladavaju u garderobi Vjekoslave Huljić (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Modne kombinacije Vjekoslave Huljić Modne kombinacije Vjekoslave Huljić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Vjekoslava Huljić za izlazak sa sinom Ivanom izabrala torbu o kakvoj žene maštaju Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton +1 Vjekoslava Huljić nosi crne lakirane cipele i mrežaste čarape boje kože

Kombinacije Hane Huljić Grašo: 15 fotodokaza da prelijepa glazbenica fura svoj stil Petar Grašo i Hana Huljić na dodjeli nagrada MAC u Beogradu Hana Huljić Domenica Žuvela i Hana Huljić +11 Hana Huljić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju