Dobar par cipela nosi se opet i iznova. Ova modne filozofije drži se i Nina Badrić koja je kroz godine obogatila svoju kolekciju cipela modelima poznatih dizajnera i modnih kuća – od Guccija preko Stelle McCartney do Sophije Webster – te ih nosi u različitim prilikama.

Upečatljivi model sandala otvorenih prstiju s blok-potpeticom britanske dizajnerice Sophije Webster Nina Badrić odabrala je i za nedavni nastup u Kaštel Sućurcu povodom otvaranja jednog novog trgovačkog lanca.

Točnije, nosila je pozlaćeni model Raye koji je ukrašen s mašnicom na stražnjoj strani cipele te koji dolazi s potpeticom od 10,5 centimetara zbog čega vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

Pozlaćene sandale hrvatska pjevačica je sparila s mini haljinom dugih rukava u jarko žutoj boji koja je naglasila njezinu fit figuru i preplanulu put. Izdanje je zaokružila s parom mrežastih čarapa u boji kože te s nekoliko decentnih komada nakita.

Fotografije svojeg koncertnog izdanja podijelila je i na društvenim mrežama te dobila mnoštvo pohvala za svoje izdanje.

Izgledaš kao manekenka, Predivna u svakom smislu riječi i Dama sa stilom, samo su neki od komentara na Instagramu.

Sandale Raye Sophije Webster Nina Badrić ima u ormaru već pet godina. Nosila ih je na svečanu dodjelu nagrada Cesarica za hit godine 2017. godine. Tada ih je kombinirala uz svevremenski komad, odnosno malu crnu haljinu.