Stotine parova morali su otkazati ili odgoditi svoja vjenčanja u 2020. godini zbog pandemije koronavirusa, a trenutna situacija potaknula je mnoge i da prirede puno skromnije proslave od planiranih, ali i da za vjenčanice i odijela izdvoje manje svote od prvotno zacrtanih.

Stranica koja u svojoj ponudi ima upavo takve cjenovno pristupačnije vjenčanice je i ASOS, a čini se da su mnoge mladenke haljinu za svoj veliki dan odlučile potražiti upravo na ovoj popularnoj internetskoj trgovini.

Mišljenje Hrvatica: Biste li mladencima dali poklon u ovoj nezgodnoj situaciji?

Potvrdilo više od 5000 osoba: Pjesma za prvi ples koja "donosi sreću u braku"

Jedna vjenčanica iz ponude bila je posebno popularna pa se po jedan njezin primjerak prodavao svake tri minute. Vjenčanica imena Sophia dosad je tako prodana više od 14 tisuća puta.

U tri koraka: Kako smanjiti popis gostiju na svadbi bez da se ikoga uvrijedi?

Pet stvari na koje mladenka mora paziti kada bira vjenčanu kumu

A što ju je učinilo toliko popularnom?

Jedan od razloga sigurno je cijena od 136 funti, odnosno 1128,58 kn.

Osim cijene tu je i predivan kroj s dubokim V izrezom na prednjem dijelu i golim leđima te čipkastim kratkim rukavima i plisiranim donjim dijelom.

Haljina ima ušivene košarice tako da vam grudnjak ne treba biti briga.

Kako izgleda Sophia pogledajte u našoj galeriji, a ako ste mladenka u potrazi za vjenčanicomm koja bi na svom (odgođenom) vjenčanju rado nosila jednu ovakvu haljinu, potražite je na ASOSU.