Ljetne street style kombinacije na zagrebačkoj špici uistinu su raznovrsne. Reklo bi se – nema čega nema, pravo bogatstvo stilova i krojeva na svakom koraku.

Galerija

Kada je u pitanju ženska moda, haljine su dominantan odjevni komad posljednjih tjedana. Ništa čudno, s obzirom na to koliku dozu udobnosti pružaju tijekom često ekstremnih ljetnih vremenskih uvjeta.

Vrlo blizu po popularnosti su i suknje, također jedan od najtraženijih komada u ovoj sezoni, a zahvaljujući velikoj ponudi svaka žena može pronaći neki model po svom ukusu.

Ljepotica iz Zagreba u suknji iz Manga idealnoj za ljeto Foto: Josip Moler/Cropix

U jednoj savršenoj ljetnoj suknji centrom Zagreba prošetala se i mlada ljepotica. Ona je za izlazak odabrala ljetnu street style kombinaciju po PS-u. Samouvjereno je koračala špicom, od glave do pete u svijetlim tonovima.

Suknja brenda Mango Foto: Mango

Baza njezina izdanja bila je suknja komercijalnog modnog brenda Mango. Model na preklop na stražnjoj strani ima elastičnu traku koja garantira udobnost tijekom nošenja. Suknja ravnog kroja napravljena je od mješavine pamuka i ukrašena resicama, a veže se bočno pomoću ušivenog remena.

Ljepotica iz Zagreba u suknji iz Manga idealnoj za ljeto Foto: Josip Moler/Cropix

Vidljivo je da sjajno funkcionira u gradskim dnevnim prigodama, a po potrebi može poslužiti i kao pareo za plažu.

Mlada dama suknju je spojila s uskim bijelim topom i sandalama u bijeloj boji, a torbicom bež nijanse malo je razbila bjelinu svog modnog izdanja.

Suknja brenda Mango Foto: Mango

Bijela je boja sezone, ali i crna je jednako dobra što dokazuju ova zagrebačka izdanja

20 fotografija koje otkrivaju kakva se obuća nosi na zagrebačkim ulicama

Brineta iz Zagreba u ležernom kompletu nadopunjenom posebnim izdanjem torbe

Prva štikla ljetne špice: Dama iz Zagreba u modelu netipičnom za ovo doba godine