Hrvatice vole ići ukorak s trendovima, a potvrđuju to i street style kombinacije sa zagrebačke špice. Na njoj smo ovaj put uočili izdanje u kojem se pojavljuje i jedan od najvećih ovogodišnjih trendova.

Galerija

U kolekcijama brojnih modnih kuća za sezonu jesen/zima 2024./2025. godine, obavezno se našlo mjesta za bordo boju. Gucci, Ferragamo, Hermès, Saint Laurent, Cavalli, Missoni, Trussardi i Nina Ricci neki su od brendova koji su je uvrstili u svoje kolekcije.

Gucci, jesen/zima 2024./2025. Foto: Profimedia

Burgundska boja, boja trule višnje, boja vina - sve su ovo nazivi za savršen spoj crvene sa smeđom ili plavom, kod nas najpoznatiji kao bordo boja. Ne tako ozbiljna poput crne, umjerenija od crvene, zabavnija od smeđe, bordo boja odavno s punim pravom ima status klasika u jesensko-zimskoj sezoni.

Bordo suknja u zagrebačkom street style izdanju Foto: Josip Moler/Cropix

Naša današnja street style zvijezda svoju jesensku kombinaciju začinila je kožnatom suknjom u bordo boji. S obzirom na to da su u ostatku njezina izdanja prevladavali bež tonovi uz dodatak tamnosmeđe torbe, upravo se suknja vizualno istaknula.

Bordo boja na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Nije ova dama jedina koja je ove subote na špici nosila bordo boju, a sudeći prema viđenom, uskoro bi mogla postati jedna od dominantnijih boja, barem na ulicama Zagreba.

Bordo boja na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

15 komada u boji koja će uljepšati svaku jesensku kombinaciju

Jesenski hit u najavi: Zbog ove boje jedva čekamo da ljeto završi

Tako moćne: 10 kombinacija boja koje se mnogi ne usude nositi