Novi dom Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza bit će veličanstvena vila u Miami Beachu koju su nedavno kupili za 40 milijuna dolara.

Par je trenutačno u procesu selidbe iz stare u novu kuću, ali bez obzira na život u Floridi, Jennifer se i dalje redovito vraća u svoj rodni New York.
Tamo živi i njezina sestra Lynda Lopez, s kojom se uputila na ručak u kultni restoran Cipriani, a zatim i u šoping.

Za opušteno popodne u sestrinu društvu Jennifer je odabrala jednostavnu i udobnu odjevnu kombinaciju kao stvorenu za dugotrajnu šetnju po trgovinama. S kariranim hlačama šireg kroja brenda Brunello Cucinelli spojila je obični bijeli uski top i tenisice.

Ljepotica iz Zagreba u praktičnim tenisicama koje voli i Meghan Markle

Stižu novi modeli: 27 tenisica koje će se nositi u nadolazećoj sezoni

Odabrala je model modne kuće Alexander McQueen u bijeloj boji s potplatom u koji je ugrađena unutarnja platforma za dodatnu udobnost i visinu.

Nije tajna da su bijele tenisice već godinama jedan od najpopularnijih modela, a koliko su popularne u Hrvatskoj, svakodnevno dokazuju i street style kombinacije domaćih ljubiteljica mode.

Zašto su upravo bijele tenisice toliko tražene? U moru raznobojnih modela u vrlo efektnim nijansama, one se nameću kao najbolji i najsigurniji odabir za sve one koji ne žele upadljive tenisice. Umjesto modela koji se ističe oni će odabrati neutralne tenisice koje će se prilagoditi svakoj kombinaciji.