Potraga za pravim tekućim puderom ponekad je više zadatak nego užitak. Jer nije jednostavno pronaći nijansu koja izgleda potpuno prirodno, a da istovremeno dobro prekriva. Kako bismo vam pomogli u potrazi za puderom najprirodnije nijanse, izdvojili smo pet tekućih pudera među čijim ćete nijansama sigurno pronaći najbolju za sebe.

 

Dior Backstage Face & Body Makeup
Puder koji je nosila i Meghan Markle na svojem vjenčanju, poznat je po tome da ostavlja vrlo lagani osjećaj na koži te istovremeno odlično prekriva. Može se nositi i ljeti i zimi, a dolazi u zaista širokom rasponu prirodnih nijansi za svaku boju tena.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation
Tekući puder koji vole nositi i one žene koje inače koriste samo tonirane hidratantne kreme. Ovaj puder stvara lagani filter na koži, usporediv s korištenjem filtera na Instagramu, ali uz potpuno prirodan look i blistavi finiš.

L'Oréal Infallible Fresh Wear 24HR Foundation
Puder koji mnogim ženama zadovoljava sve što traže kod tekućeg pudera. Prekriva dovoljno da sakrije i ožiljke od akni istovremeno pružajući prirodan izgled, ne "gušeći" kožu te ostaje na licu cijeli dan. Žene oduševljava i njegov savršeni satenski finiš. Puder nije mat, ali ne sjaji se – jednostavno daje prirodnu, zdravu blistavost.

"Apsolutno fantastičan": Vodootporni tekući puder kojem žene ne pronalaze manu

Maybelline Fit Me Matte + Poreless
Za žene koje traže mat podlogu i prikrivanje povećanih pora, ovaj puder mogao bi biti idealan izbor. Puder je lagan, a u ponudi nijansi lako se može pronaći ona najbliža vašem tonu kože. Tekuća konzistencija pudera čini ga laganim za nanošenje i blendanje.

A nije crna: Boja maskare koja najljepše laska vašim očima

Giorgio Armani Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup
Ovaj puder vjerojatno je najlakši među pet izdvojenih, a koži pruža savršen svježi izgled. Svakako prije upotrebe dobro protresite bočicu kako bi se pigmenti pomiješali s uljima i serumima – nakon toga nekoliko kapi pudera bit će dovoljno za besprijekoran učinak. Puder je toliko lagan da se jedva osjeti na koži, ali zato je njegov učinak itekako vidljiv.